20 Απριλίου, 2024

«Ήταν λάθος αυτό που έκανα – Θα έπρεπε να…» – Μετανιωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου – «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος

«Ήταν λάθος αυτό που έκανα – Θα έπρεπε να…» – Μετανιωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου – «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος

«Πάγωσε» ο Νίκος Ευαγγελάτος με μία αποκάλυψη «φωτιά» που είχε κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν μιλώντας για την απιστία που είχε κάνει στη ζωή της. Ενώ, «ξέσπασμα» υπήρξε από συνάδελφο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον ίδιο να προχωρά σε άγριο κράξιμο για το ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς αναστολές, ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

Ενώ, η Τατιάνα Στεφανίδου από το Σαββατοκύριακο έχει ξεκινήσει και πυρπολεί το προφίλ της στο instagram με καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και να που έφτασε η Τετάρτη για να δημοσιεύσει την πιο καυτή φωτογραφία της!

Διαβάστε όλα όσα είχε δηλώσει: «Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο».

“Κάηκε όλο το πρόσωπό μου στα 14” – Είδηση σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Μια απίστευτη ιστορία είχαμε ακούσει σε μια παλαιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Μία” στο Star, η παρουσιάστρια, είχε πάρει συνέντευξη από μια γυναίκα η οποία είχε περάσει μια τεράστια δυσκολία στη ζωή της.

Η γυναίκα, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στα 14 κάηκε σε όλο της το πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 25 επεμβάσεις. Όπως είπε η ίδια μετά από αυτές τις επεμβάσεις κοιτάχτηκε πάλι στον καθρέφτη.