18 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Αυτά είναι τα ροζ βίντεο, τι δείχνουν, χαμός με links στο διαδίκτυο [video]

Σε ποια γνωστή ιστοσελίδα ανέβηκαν ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και τι λέει η ίδια;

Ανέβηκαν σε γνωστό tube ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο της Τούνη που διέρρευσαν μόνο παράνομα δεν τραβήχτηκαν, αφού η παρουσία του καμεραμαν είναι εμφανέστατη με τον πρωταγωνιστή και φίλο της Ιωάννας Τούνη να γελάει και να μιλάει στην κάμερα.

Η Ιωάννα Τούνη όμως ξέρει ποιος ήταν και παραδέχθηκε ότι είναι η ίδια στα videos αφού μετά την ανάρτηση πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση

Τα video της Τουνη

Ηταν 2010 όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου έβγαλε το DVD που έπεσαν και καηκαν servers και servers και χωρις Instagram μάλιστα.

10 χρόνια μετά ένα νέο video προκαλεί φρενίτιδα αφού η ίδια η πρωταγωνίστρια Ιωάννα Τούνη παραδέχεται ότι είναι αυτή σε αντίθεση με άλλες που κάνουν το άσπρο μαύρο.

Συγκεκριμένα δε μιλάμε για ένα video αλλά για 4 επίμαχες σκηνές!

Το βίντεο ανέβηκε για αρχή στην ιστοσελίδα p@rnhub.com αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Πάντως σύνφωνα με τα links για το βίντεο της Τούνη που δίνονται από άλλα sites, το video μεταφορτώθηκε και αλλού:

Το video της Τούνη κατέβηκε, όμως υπάρχει ακόμα, όπως γίνεται συνήθως, σε άλλα sites τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να τραβούν τα νέα ροζ βίντεο που ανεβαίνουν και να τα αναρτούν ξανά στους δικούς τους servers.

Για να δείτε το βίντεο το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε Google την εξής αναζήτηση:

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο

Η αναφορά της Ιωάννας Τούνη στην Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Τι δηλώνει η ίδια η Ιωάννα Τούνη για τα ροζ βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί επί του θέματος όταν και πάλι είχαν διαρρεύσει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο στις αρχές του 2018 και είχε πει τότε:

«Δεν έχω κάνει ερωτικό tape, όμως είμαστε η γενιά της τεχνολογίας και με ένα κινητό στο χέρι. Δεν γίνεται να μη βγάλεις μία φωτογραφία να στείλεις ή να σου στείλουν! Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει. Εάν πέσει σε λάθος χέρια σίγουρα είναι κάτι άσχημο».

«Τι να πω δηλαδή, σε περίπτωση που κάποιους πρώην μου διαρρεύσει φωτογραφίες… σκοτώστε τον;», είπε αφοπλιστικά η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικά τώρα με τις νέες ενέργειές της, τα βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές εμφανίστηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες πορνό εν μέσω καραντίνας και διαμοιράστηκαν από πολλούς χρήστες του διαδικτύου, προκαλώντας φυσικά την αγανάκτηση και οργή της Ιωάννας Τούνη.