20 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πάθω καρκίνο και να πεθάνω» – Έρχονται αλλαγές στο «Love it»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πάθω καρκίνο και να πεθάνω» – Έρχονται αλλαγές στο «Love it»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι οι συνεργάτες της εκπομπής «Love it» ήταν επιλογή του ΣΚΑΪ και ότι θα γίνουν αλλαγές την επόμενη σεζόν

Λίγο πριν τελειώσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «OK!». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για τις παλαιότερες φωτογραφίες που εξαφανίστηκαν από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Δεν μου το επέβαλε ο ΣΚΑΪ. Δεν ασχολήθηκε ποτέ. Ποτέ δεν μου υπέδειξαν τι να κάνω. Όταν όμως ξεκινάς σε μια νέα συνθήκη, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τη δημόσια εικόνα σου. Μου πήρε πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί το Instagram δεν σε αφήνει να τα σβήσεις όλα μαζί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι υπήρξαν αρκετές δύσκολες στιγμές, στο ξεκίνημά της στην Αθήνα. «Στιγμές που στενοχωριόμουν, συγκινούμουν ή ακόμα και καταρρακωνόμουν. Είμαι σκληρό καρύδι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δύο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητά μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό».

https://www.instagram.com/p/CPYdf1WpdLQ

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι έφτασε σε σημείο να απενεργοποιήσει σχόλια στο Instagram. «Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Κι αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου “κλείδωσα”. Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ό,τι διαβάζει για μένα στο Διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ».

Η Ιωάννα αποκάλυψε ότι ο ΣΚΑΪ της είχε προτείνει την παρουσίαση του «My Style Rocks» και του «Big Brother». «Σε καμία περίπτωση όμως αυτά τα πρότζεκτ, όπως και ό,τι άλλο μου είχε προταθεί, δεν ταίριαζαν σε μένα. Έκανα μια επιτυχημένη εκπομπή στην Κρήτη, μεστή, γεμάτη, με συγκεκριμένο χρώμα και ταυτότητα. Την έστηνα εξολοκλήρου, ήταν ένα “παιδί” μου. Δεν θα άφηνα αυτό το “παιδί” για να έκανα κάτι στην Αθήνα που δεν θα με γέμιζε».

https://www.instagram.com/p/CO5NKP-pU3H

Επίσης, ανέφερε ότι οι συνεργάτες της εκπομπής «Love it» ήταν επιλογή του ΣΚΑΪ, αλλά «σίγουρα είχαν και τη συγκατάθεσή μου. Μακάρι να ήμουν με πολύ κόσμο ακόμα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Φυσικά και θα γίνουν αλλαγές την επόμενη σεζόν, αλλά δεν εξαρτώνται από μένα. Εγώ είμαι στρατιώτης, σέβομαι και ακούω – φυσικά υπάρχει και η σφραγίδα μου. Είναι ωραίες οι αλλαγές είτε είναι στο σκηνικό είτε σε προσθήκες προσώπων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ξηλώνουμε όλα».