29 Μαρτίου, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είμαι μόνη μου» – Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τα βλέμματα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και για το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το εάν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ζευγάρι. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και διέψευσε όλες τις φήμες.

«Εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος, που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι» τόνισε, αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου. «Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό» πρόσθεσε η ίδια.

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγεία μας, ρε παιδιά» και αρκετοί παρατήρησαν τη χημεία που υπήρξε ανάμεσά τους. Πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή, επίσης, επισημαίνουν ότι η σχέση του με την παρουσιάστρια ξεκίνησε και τελείωσε στο Instagram. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γύρισμα της εκπομπής του ΣΚΑΪ και έκαναν follow ο ένας τον άλλον, αλλά δεν αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, όπως ακούστηκε.

Εξάλλου αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος υποδέχτηκε τη νέα χρονιά κάνοντας νέα πρωτοφανές ρεκόρ καθώς είναι ο μόνος Έλληνας καλλιτέχνης με 12 τραγούδια στο ετήσιο ελληνικό airplay του 2020, είναι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά του. Προ εβδομάδων κυκλοφόρησε, η νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» και ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια του.

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ, καθώς περνά όμορφα και έχει «δέσει» με το περιβάλλον γύρω της.