29 Μαρτίου, 2024

Ηλιούπολη: 18χρονη κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε αστυνομικός

Ηλιούπολη: 18χρονη κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε αστυνομικός

Η νεαρή κοπέλα πιθανότατα ζούσε ήδη ένα οικογενειακό δράμα στο σπίτι με την οικογένειά της

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη καθώς όπως ισχυρίστηκε επί ένα μήνα ο άνδρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, με τον οποίο είχε σχέση τη χτυπούσε, την εξέδιδε και την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι.

Η νεαρή, ηλικίας 18 ετών, φέρεται να διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της. H εργαζόμενη, αφού έμαθε από την 18χρονη ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός φρόντισε να ενημερώσει τις Aρχές.

Aυτές με τη σειρά τους διερευνούν αν πίσω από όλη αυτήν την ιστορία κρύβεται και ένα προσωπικό οικογενειακό δράμα της κοπέλας και για αυτόν τον λόγο έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς της. Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το πώς και το γιατί η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της.

Αναγκασμένη να φύγει από την οικογένειά της δηλώνει η 18χρονη

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 18χρονη καταγγέλλει ότι ζούσε ένα δράμα και αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι, ότι ο πρώην αστυνομικός τη βρήκε και σύμφωνα με την καταγγελία της και με τα όσα η ίδια περιγράφει μέχρι αυτήν τη στιγμή την εξέδιδε και την κρατούσε φυλακισμένη.

Η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.