Ηλίας Ψινάκης σε Χρήστο Μάστορα: «Μόνο σ@ξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου» (Video)

Ηλίας Ψινάκης σε Χρήστο Μάστορα: «Μόνο σ@ξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου»

Τι συζήτησαν;

Ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε το συγκρότημα Melisses και μπήκε στο στούντιο μαζί τους για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Γηροκομείο».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής με το που είδε τα μέλη του συγκροτήματος είπε «Αγάπες μου, μελισσούλες μου».

«Λέει το τραγούδι;», ρώτησε στη συνέχεια τον τραγουδιστή της μπάντας, Χρήστο Μάστορα. «Θα γίνει hit ή είναι μ….;». «Είναι υπέροχο το τραγούδι», απάντησε ο Μάστορας και πρόσθεσε ότι οι «στίχοι είναι απίστευτοι».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μάστορας του είπε πως πρέπει να του ζητήσει κάτι και τον Ηλία Ψινάκη να του απαντά: «Μόνο σεξ μην ζητήσεις. Όλα τα άλλα στα πόδια σου». «Να πάρει, αυτό είχα στο μυαλό μου», είπε ο Μάστορας!

Ψινάκης και Μάστορας άρχισαν να τραγουδούν μαζί: «Αν εξαιρέσεις μέση, γόνατα και βήχα…», έλεγαν οι στίχοι με τον τραγουδιστή από τις Melisses να ψάχνει να βρει τον τόνο του παρουσιαστή, λέγοντάς του «είσαι μια οκτάβα κάτω από τον Γιώργο Σαμπάνη».

Ο Ψινάκης έλαβε και πρόταση από τις Melisses να τραγουδίσει μαζί τους στην πρώτη τους συναυλία. «Ό,τι θέλετε. Απλά σεξουαλικά μην μου ζητήσετε, γιατί όχι τίποτα άλλο, αλλά θα απογοητευθείτε», είπε κλείνοντας την συνάντηση με το δημοφιλές συγκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Loading

Total Views: 10 ,
.