Ηλίας Ψινάκης: Ετοιμάζει ριάλιτι με τη ζωή του και θα λέγεται «Στο Γηροκομείο» – Η ιστορία πίσω από τη φούστα του Ρουβά

6588546

Ηλίας Ψινάκης: Ετοιμάζει ριάλιτι με τη ζωή του και θα λέγεται «Στο Γηροκομείο» – Η ιστορία πίσω από τη φούστα του Ρουβά

Ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, το οποίο αφορά στη ζωή του από την ώρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, η πρωτοτυπία αυτού του βιβλίου είναι ότι δεν γράφεται με μολύβι και χαρτί, αλλά μαγνητοσκοπείται, σαν ταινία.

Απόσπασμα από το ριάλιτι διέρρευσε στο Διαδίκτυο και ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα φαίνεται πως ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών και του Μανώλη Σφακιανάκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, έχει διάρκεια πάνω από μία ώρα και τον δείχνει να βρίσκεται στο σπίτι του και να συζητάει με την Πέγκυ Ζήνα. Ο ίδιος περιγράφει το παρασκήνιο πίσω από την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά με την περιβόητη φούστα που δημιούργησε για εκείνον ο Βαλεντίνο, αλλά και την επίσκεψη του σχεδιαστή στην Ελλάδα.

Το ριάλιτι θα ονομάζεται «Στο Γηροκομείο» και ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τα κανάλια. «Αρχικά, αποφάσισα να το κάνω για να μην μπορεί κανένας να μου φορτώνει πράγματα που δεν έχω κάνει. Έπηξα στα ψέμματα. Είναι πολλοί οι ψεύτες» λέει στην αρχή του βίντεο.

Η πολυτάραχη ζωή του

Είναι ένας έξυπνος, χορτασμένος από λεφτά, καλή ζωή, πάρτι και γνωριμίες, άνθρωπος. Η ζωή του Ηλία Ψινάκη έχει τα πάντα και είναι έτοιμος να τα διηγηθεί όλα αυτά μέσα από το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει. Γεννήθηκε στην Αθήνα και οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Αλίκη Ψινάκη. Μεγάλωσε στις Φιλιππίνες και στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του διέθετε εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, σπούδασε διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και μάρκετινγκ και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα και στα δύο. Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά.

Στη συνέχεια, ανέλαβε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον τραγουδιστή, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το «Super Idol», το «Dream Show» και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών.

Το 2010 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την πολιτική και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Εκτός από την προσπάθεια προώθησης μιας ευνοϊκής εικόνας της Αθήνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστήριξε το έργο «Για ένα πιάτο φαγητό», που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους άπορους της Αθήνας. Το 2014, έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα και ορκίστηκε δήμαρχος τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της περιοχής, το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα πέρασε ομόφωνα ψήφισμα που χαρακτήριζε τον Ψινάκη «ανεπιθύμητο», «ανίκανο» και «εξαιρετικά επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του δήμου», απαιτώντας την παραίτησή του. Ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε να παραιτηθεί, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία, που δεν προβλέπεται από το νόμο και δεν έχει νομικό προηγούμενο. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε μόνο σκοπό «τη διαπόμπευσή του και την ανθρωποφαγία».

 480 total views,  2 views today

.