Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση – “Έκλεισε” σε κορυφαίο κανάλι σε ρόλο έκπληξη

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση – “Έκλεισε” σε κορυφαίο κανάλι σε ρόλο έκπληξη

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια επιστρέφει στις οθόνες μας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε θα προβληθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει τη νέα σεζόν στο MEGA, το κανάλι που φιλοξένησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο παρελθόν.

Την περσινή χρονιά, όπως όλοι θυμόμαστε είχε βρεθεί στην αγαπημένη εκπομπή των τηλεθεατών «Σπίτι με το Μega», παρουσιάζοντας το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και αλλάζοντας χρονιά με τον Αντώνη Ρέμο.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA

Το MEGA αποσκοπεί και φέτος η εκπομπή «Σπίτι με το Μega» να συνεχίσει τις υψηλές τηλεθεάσεις και να χαρίσει στο κοινό μοναδικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες. Μια από αυτές τις βραδιές θα είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταμάτη Σπανουδάκη.

Kαι η έμπειρη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά θα βρεθεί, με ρόλο έκπληξη όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Γιώργος Μπέζας, στο επεισόδιο αυτό του MEGA, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε θα προβληθεί.

Η φιλία της Ρούλας Κορομηλά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη είναι γνωστή εδώ και χρόνια και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και σήμερα, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Πηγή: youfly.com

 384 total views,  4 views today

.