Η Ράνια Τζίμα ζήτησε από τον Γαβριήλ να χωρίσουν: «Χάρηκα για τη γνωριμία»! Ποιος ήταν ο λόγος; (Βίντεο)

Η Ράνια Τζίμα ζήτησε από τον Γαβριήλ να χωρίσουν: «Χάρηκα για τη γνωριμία»! Ποιος ήταν ο λόγος;

Ενδιαφέρουσες αλλά και συγκινητικές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και για τον αδόκητο θάνατο της μητέρας της έκανε η Ράνια Τζίμα στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό, ενώ αποκάλυψε και σε ποιόν μοιάζει η κορούλα της.

«Bρεθήκαμε στο κενό χωρίς κανέναν μισθό στο σπίτι. Συνέπεσε όλο αυτό και με τον ερχομό του παιδιού. Η μικρή είναι κλώνος του Γαβριήλ. Αν μας δεις μαζί δε θα καταλάβεις ότι έχουμε συγγένεια με την κόρη μου. Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη. Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν πάρα πολύ ξινή όταν ήρθε, απαίσια, φρικτή όταν ήρθε… Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό. Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε πως μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος.

Συγκίνηση προκάλεσε και η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τον θάνατο της μητέρας της:

«Πέθανε η μητέρα μου, σκοτώθηκε μία από τις καλύτερές μου φίλες σε ένα φρικτό τροχαίο και χώρισα και από μία μεγάλη σχέση. Είχε μαζευτεί πολύ απώλεια και έτσι είπα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα για να αλλάξει όλο αυτό», είπε η Ράνια Τζίμα και στη συνέχεια ανέφερε τα εξής:

«Η μητέρα μου έφυγε αιφνίδια από πνευμονική εμβολή. Έγραφα το ζωντανό μου για το μεσημεριανό δελτίο και με έπαιρνε ο πατέρας μου ακατάπαυστα και δεν το σήκωνα. Το σήκωσα το δέκατη φορά και του λέω «αμάν τι θέλεις επιτέλους, δουλεύω δεν το καταλαβαίνεις»; Και μου λέει «Πέθανε η μητέρα σου». Έχω προσπαθήσει εκατομμύρια φορές να θυμηθώ ποιος με πήγε στο σπίτι, δεν το θυμάμαι. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είναι η πλάτη του γιατρού ιδρωμένη, ο οποίος προσπαθούσε πολύ ώρα να την επαναφέρει. Ήταν πολύ νέα γυναίκα, ήταν 52 ετών».

 858 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email