28 Μαρτίου, 2024

Η μεταγραφή του καλοκαιριού – Συζητήσεις Μαρινάκη με Λιάγκα και Σκορδά!

Η μεταγραφή του καλοκαιριού – Συζητήσεις Μαρινάκη με Λιάγκα και Σκορδά!

Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι «στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» φαίνεται ότι γίνεται πράξη. Αναμένεται γενικό σάρωμα της αγοράς και δύο πολύ ηχηρές μεταγραφές!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το Mega ότι «στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» φαίνεται ότι γίνεται πράξη. Το Μεγάλο Κανάλι κάνει τη μεγάλη αντεπίθεσή του. Και αυτό φαίνεται περίτρανα από τις μεταγραφές που έχει κάνει. Μεταγραφές που όμως δεν έχουν τελειώσει και αναμένεται γενικό σάρωμα της αγοράς.

Η αρχή έγινε με τον Ανδρέα Γεωργίου που άφησε τον ΣΚΑΪ. Ακολούθησε το κορυφαίο συγγραφικό δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που ετοιμαζόταν να κλείσει στον ΑΝΤ1. Για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα με την Ελένη Μενεγάκη, η μεταγραφή της οποίας ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Όμως, ο ιδιοκτήτης του σταθμού είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μία dream team και οι ενισχύσεις συνεχίζονται

Όπως σας αποκαλύψαμε στο προηγούμενο τεύχος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του προσέγγισαν τη Ναταλία Γερμανού, η οποία γράφει τη δική της ιστορία το Σαββατοκύριακο. Όμως, οι κινήσεις δεν σταματούν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι στο στόχαστρό του είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της πρωινής ζώνης.

Και ποιο καλύτερο δίδυμο από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο λένε ότι ο εφοπλιστής ιδιοκτήτης του Mega είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη νέα βόμβα. Το ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό ζευγάρι δεν είναι φιλολογικό.

Μάλιστα έχουν γίνει και μυστικά ραντεβού και οι Λιάγκας και Σκορδά γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα δεδομένα ενδεχόμενης συνεργασίας. Η οποία δεν απέχει και πολύ…

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες συμφωνίας είναι αρκετές. Και εξηγούμε το γιατί: τα συμβόλαια και των δύο λήγουν το καλοκαίρι. Ήδη ακούγεται έντονα ότι ως δίδυμο στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να μείνουν. Στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει ένας, ενώ παίζει δυνατά το σενάριο να φύγουν και οι δύο. Η φετινή σεζόν όσον αφορά την τηλεθέαση δεν ήταν και η καλύτερη. Αφού η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναδειχθεί σε βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Και στο Μαρούσι οι φήμες για διαζύγιο όσο πάνε και φουντώνουν.

Το Mega είχε θέμα με την πρωινή ζώνη τις καθημερινές, αφού το πείραμα Δανάη Μπάρκα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πάντως, δεν υπάρχει σκέψη αποχώρησής της, αλλά θα εκμεταλλευθεί σε άλλο πρότζεκτ του καναλιού.

Οι συγκυρίες δείχνουν να ευνοούν τους Λιάγκα και Σκορδά να μετακομίσουν στο Μεγάλο Κανάλι.

Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γνωρίζουν το πρωινό όσο λίγοι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Άσχετα αν η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν, είναι έμπειροι και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι παρουσιαστές. Και μία αλλαγή τηλεοπτικής στέγης φέρνει ανανέωση που μπορεί να ευνοήσει και εκείνους αλλά και το κανάλι.

Οι συζητήσεις αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Για πολλούς η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή ότι δεν θα είναι του χρόνου στο πρωινό του ΑΝΤ1 δεν ήταν τόσο… αθώα ούτε έγινε με τη μορφή αστείου. Και μόνο αρνητικός δεν είναι στην προοπτική του Mega.

Η Φαίη από την πλευρά της προς το παρόν προτιμά να κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Θα μιλήσει πρώτα σίγουρα με τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου και μετά θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της. Αλλά κι εκείνη γνωρίζει καλά ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές, όπου έκλεινε η παραμονή της σε χρόνο ρεκόρ. Και πρώτη φορά οι φήμες αποχώρησής της είναι τόσο πολλές.

Πηγή: εφημερίδα Spirto