24 Απριλίου, 2024

Η Marilena Animado των Kings ξεσηκώνει το ελληνικό YouTube

Η Marilena Animado των Kings ξεσηκώνει το ελληνικό YouTube

ης αρέσει να είμαι αλήτης» λέει στο μικρόφωνο ο ράπερ Trannos, με τη νέα τραγουδίστρια των Kings να απαντά στο ρεφρέν «και γω να’μαι Madame». Κάπως έτσι, πολύ απλά και με συνοπτικές διαδικασίες το ελληνικό YouTube γνώρισε μία από τις πιο viral 4.241.108 προβολές πριν από 7 ημέρες (στιγμές του αυτήν την άνοιξη και τα views άρχισαν (και συνεχίζουν) να πέφτουν βροχή.

H Marilena Animado άφησε τη σόλο καριέρα για να μπει στο συγκρότημα και το Madame είναι η απόδειξη ότι πολύ καλά έκανε. Άλλωστε, περισσότερα από 1 εκ. views σε μερικές μέρες είναι ένα νούμερο που σε βάζει κατευθείαν στην κορυφή της streaming πλατφόρμας.

Τη νεαρή τραγουδίστρια τη γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια, τόσο από τα βιντεοκλίπ της και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις όσο και από τις συγκρίσεις που έκαναν λόγο για τη νέα Ελένη Φουρέιρα.

Τώρα όμως δείχνει έτοιμη να αφήσει πίσω της τον χαρακτηρισμό του ανερχόμενου ταλέντου και να γίνει μία από τις νέες βασίλισσες του ελληνικού YouTube – εκεί δηλαδή όπου τα βιντεοκλίπ παραμένουν το άλφα και το ωμέγα.

Η Marilena Animado είναι έτοιμη να απογειωθεί

Το Madame είναι η πρώτη κυκλοφορία των Kings με την Panik Records και όλα φαίνεται ότι δούλεψαν ρολόι, αφού τόσο η συνεργασία με τον Trannos όσο και η νέα τους τραγουδίστρια φαίνεται να έχουν τρομερό γκελ με το νεανικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/Cb2u6-hMGNs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=932a5c90-ff61-42c2-9afc-c5b40185aec0

Έτσι, πέρα από τα εκατομμύρια views, το τραγούδι δείχνει ικανό να απασχολήσει και τα ελληνικά clubs μες στο καλοκαίρι, αφού εκείνα πάντα ψάχνουν για μεγάλες εγχώριες επιτυχίες.

Στο ενδιάμεσο, βέβαια, η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται να αλλάζει ταχύτητα και στο Instagram, κάνοντας μία περισσότερο τολμηρή στροφή στις αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/CckhK03MQVR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=85b650c0-cf10-4047-a456-9d003dc206ca

Στο βιντεοκλίπ του Madame, η νεαρή τραγουδίστρια καταφέρνει να κλέψει όλα τα βλέμματα με το τρομερά γυμνασμένο κορμί της και την κίνησή της, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβαίνει όλο και πιο συχνά και στα social media.

https://www.instagram.com/p/CZPo_oTsX9K/?utm_source=ig_embed&ig_rid=09495a5e-cd41-423b-a585-567d5f1bba40

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μετρά περίπου 28 χιλιάδες followers, αυτό όμως το έχει καταφέρει με μόλις 80 αναρτήσεις και -κυρίως- πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι που έγινε viral.

Είναι δεδομένο πως αν η Marilena Animado συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα κατακτήσει πολύ γρήγορα και το Instagram μετά το YouTube.

https://www.instagram.com/p/CQtaQKvMUkH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4daca242-d2cf-45b1-81f6-4c1adad9f36f

Φαίνεται άλλωστε να γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να το κάνει.