29 Μαρτίου, 2024

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ορέστης ζει με την καρδιά του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ορέστης ζει με την καρδιά του Κίμωνα

Στη Γη της Ελιάς οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τον νέο πρωταγωνιστή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ορέστης) εμφανίζεται στην Αρεόπολη ως ένας γυμναστής που έχει τη δική του επιχείρηση και έρχεται ως τουρίστας. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τον τόπο, αλλά πάντα ως τουρίστας.

Έτσι είναι τα πράγματα και τώρα; Ο Ορέστης δεν εμφανίζεται για να απολαύσει μόνο τις ομορφιές της Μάνης, αλλά και να βρει λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σειράς του Mega. Τι πραγματικά συνέβη με τον γιο του Δημοσθένη, τον Κίμωνα; Πώς έφυγε από τη ζωή. Ήταν αυτοκτονία όπως πιστεύουν πολλοί ή μήπως τελικά ήταν έγκλημα; Και το κυριότερο γιατί ο Ορέστης δείχνει τόσο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπόθεση;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφόρησαν ο Ντάνος εισβάλλει στη σειρά φυσικά όχι για τουρισμό. Άλλος είναι ο λόγος που εμφανίζεται στη Μάνη και ρωτά για τον Κίμωνα. Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είναι αστυνομικός που ψάχνει την υπόθεση. Άλλοι ότι είναι μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη που θέλει να βγάλει από τη μέση τον Καπερνάρο.

Μήπως όμως τελικά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά; Μήπως ο Ορέστης τελικά πηγαίνει στη Μάνη για να μάθει πώς πέθανε ο Κίμωνας για ανθρωπιστικούς λόγους; Από ενδιαφέρον και μόνο;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Ορέστης και ο Κίμωνας συνδέονται με έναν τρόπο που θα αιφνιδιάσει απόλυτα τους τηλεθεατές. Κι αυτό γιατί ο Κίμωνας είναι εκείνος που χάρισε ζωή στον Ορέστη, δωρίζοντάς του την καρδιά του με τον θάνατό του.

Βλέπουμε τελευταία πως η Ασπασία θέλει να μάθει ποιος έχει την καρδιά του γιου της. Όλοι είναι περίεργοι να δουν σε ποιο σώμα χτυπά η καρδιά του Κίμωνα Καπερνάρου. Ο Ορέστης το πρώτο πράγμα που κάνει ερχόμενος στη Μάνη, είναι να επισκεφτεί τον τάφο του Κίμωνα και να ξεκινήσει έρευνες για τον θάνατό του. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ανατρεπτικές και θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Το τρέιλερ του πρόσφατου επεισοδίου της Γης της Ελιάς: