29 Μαρτίου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και οι χωρισμοί στον β’ κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και οι χωρισμοί στον β’ κύκλο

Η σειρά του MEGA ετοιμάζεται για δεύτερη καταιγιστική σεζόν και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί!

Η «Γη της Ελιάς» μπόρεσε, σχεδόν καθημερινά, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με ένα φινάλε πρώτου κύκλου που ανέτρεψε πολλά! Η Αθηνά, στο τελευταίο επεισόδιο, συλλαμβάνεται για τον φόνο του Δημήτρη, η Ευτυχία βάφει τα χέρια της με αίμα, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική επισφραγίζουν τον έρωτά τους με έναν γάμο. Τι θα φέρει, όμως, ο δεύτερος κύκλος;

Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους φανατικούς, με τα spoilers να κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Κουράκος οδηγεί στη φυλακή την Αθηνά, η οποία καταρρέει.

Δεν έχει διαπράξει τον φόνο του Δημήτρη και παλεύει να αποδείξει πως είναι αθώα, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν τις απάτες τους, με τον πρώτο να φαίνεται ότι έχει έρθει στη Μάνη για να σκορπίσει τον τρόμο και να μπλέξει τους πρωταγωνιστές σε περιπέτειες.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, οι νέοι έρωτες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης συνάπτουν μία σχέση επικίνδυνη, με πολλές επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους. Ο Αλέξης παραδίνεται στον έρωτά του, την ίδια στιγμή που η Μυρτάλη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πού έχει μπλέξει.

Ο Θανάσης μένει μόνιμα στη Μάνη και φροντίζει να αναστατώσει τη ζωή τόσο της Αρετής όσο και της Αναστασίας. Η Αρετή θα παραδοθεί στον έρωτά του, αγνοώντας το τι μπορεί να προκύψει και πού μπορεί να μπλέξει.

Επειτα από τον γάμο της με τον Στάθη, που έληξε άδοξα, π γυναίκα αλλάζει πρόσωπο και συμπεριφορά, μη συνειδητοποιώντας τα παιχνίδια της μοίρας. Στο μεταξύ, η Ιουλία και ο Κουράκος αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σε αντίθεση με τον Στάθη και την Εύα, που συγκατοικούν και ζουν, επιτέλους, έναν μεγάλο έρωτα.

Ο Μάνος και η Μαρίνα, το άλλο αγαπημένο ζευγάρι, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, αλλά για να το καταφέρουν-θα πρέπει πρώτα να παντρευτούν. Πώς θα αντιδράσει όμως η πραγματική της μαμά, η Αντιγόνη, που δεν μπορεί να της συμπεριφερθεί όπως θέλει;

Ο χρόνος κυλά, με αποτέλεσμα μητέρα και κόρη να έρχονται όλο και πιο κοντά. Εχοντας μετανιώσει για το λάθος της, η Αντιγόνη θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να διεκδικήσει την κηδεμονία της Αγγελικής, με κίνδυνο να φυλακιστεί.

Πηγή:ΤύποςTV