16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Δελλή επιστρέφει δισκογραφικά μέσω της Vocal Music Greece Platinum

Η Χριστίνα Δελλή επιστρέφει δισκογραφικά

μέσω της Vocal Music Greece Platinum

 

Η εταιρία VOCAL MUSIC GREECE ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την καλλιτέχνη κυρία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΛΗ, η οποία και κάνει Come Back με ένα single που θα συζητηθεί. Μια σημαντική προσθήκη για την καλλιτεχνική ομάδας μας.

Λίγα λόγια για την κυρία Δελλή.

Ήταν ένα κορίτσι με το πιάνο και τα γαλλικά του. Το πιάνο το έμαθε από τον μαέστρο πατέρα της και τα «γαλλικά» από τους θαμώνες των κέντρων όπου εμφανιζόταν.

Στα δεκαπέντε της βγήκε στις πίστες, στα δεκαέξι παντρεύτηκε, στα δεκαεφτά έκανε την κόρη της και στα δεκαεννέα χώρισε!

Από κυρία Τσερνωτά γίνεται κυρία Δελλή και με πολύ νάζι και άγνοια κινδύνου, εξελίσσεται σε πρώτο όνομα στα κέντρα όπου σύχναζαν οι… στυλοβάτες των νεαρών αοιδών, με μοντέλα να γεμίζουν το τραπέζι τους και το τελευταίο μοντέλο της μερσεντές να τους περιμένει έξω, για να «φορτώσουν».

Οι συνοικιακές εταιρίες δίσκων «σφάζονται» στα πόδια της και το «παχύ» σίγμα της γίνεται σήμα κατατεθέν για τους αυλικούς της νέας βασίλισσας της δυτικής όχθης.

Κάθε δίσκος της συνοδεύεται από πανάκριβα βίντεο κλιπ, με πρωταγωνιστές πασίγνωστα μοντέλα από όλο τον κόσμο, όπως ο Κάμερον στο «Ένοχο φιλί».

Είναι η ερμηνεύτρια που τα τραγούδια της και ακούγονται και … βλέπονται. Ήταν τέτοια η επιτυχία της, που ακόμη και ο κύριος Μάτσας τής έκανε δίσκο!

Κυρία Χριστίνα Δελλή καλώς ήρθατε στο δυναμικό της VOCAL.!!

Το νέο τραγούδι της Χριστίνας Δελλή θέλει να μας πάει «Στα Αστέρια».

Χριστίνα Δελλή, η αγαπημένη λαϊκή φωνή, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Στα Αστέρια».

Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι στο γνώριμο ύφος της Χριστίνας Δελλή.

 

Το «Στα Αστέρια» φέρει την υπογραφή δύο ταλαντούχων δημιουργών, του Παναγιώτη Καλασούντα στη μουσική και του Κώστα Κανελλόπουλου στους στίχους, αντίστοιχα.

 

Μείνετε συντονισμένη ΕΡΧΕΤΑΙ.