18 Απριλίου, 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: “Μόλις τον είδα είπα εγώ αυτόν θέλω”

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: “Μόλις τον είδα είπα εγώ αυτόν θέλω”

Όλα όσα είπε για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία πανέμορφη γυναίκα, μία ταλαντούχα ηθοποιός και μία ικανή επιχειρηματίας. Παρά την μεγάλη επιτυχία της Αθηνάς στον επαγγελματικό τομέα, η ίδια έχει ακόμα μία επιτυχία στο δυναμικό της και αυτή δεν είναι άλλη από την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Συγκεκριμένα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Αθηνά, της αρέσουν πολύ τα παιδιά και ήθελε πολύ να αποκτήσει δικά της.

Το 2017 παντρεύτηκε τον Φίλιππος Μιχόπουλος και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Μάξιμο το 2018 και την Σιέννα το 2021.

Πώς όμως η Αθηνά γνώρισε τον Φίλιππο;

Η Αθηνά γνώρισε τον Φίλιππο στην Μύκονο και όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, “Μετά τα μεσάνυχτα”, όταν τον είχε δει με το κράνος είχε πει “εγώ αυτόν τον άνδρα τον θέλω”.

“Είναι όλο το στυλ. Γενικά έχει μία τρομερή ενέργεια ο Φίλλιπος και όταν τον δεις κατευθείαν καταλαβαίνεις είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που είναι πολύ όμορφος, έχει μια γοητεία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί στην αρχή νόμιζε ότι ο Φίλλιπος κοίταζε την φίλη της, γιατί δεν είχε αυτοπεποίθηση ότι θα κοίταγε την ίδια. Ωστόσο, ο Φίλλιπος κοίταζε την Αθηνά και πήγε και της μίλησε και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, αλλά σίγουρα είχε… κάπου να μοιάσει, με τη μητέρα της να είναι πραγματικά μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από την κόρη της.

Πριν από δύο μέρες (25/4), οι Γιώργηδες και οι Γεωργίες γιόρταζαν το όνομά τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου, γι’ αυτό και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία δημόσια αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram, απαντώντας και για την περίπτωση να κάνει τρίτο παιδί.

Η πανέμορφη Γεωργία Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη μαμά της, Γεωργία, και με κάθε ευκαιρία τής κάνει αφιερώσεις δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτήν τη φορά, η 36χρονη ηθοποιός τράβηξε μία φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της και έγραψε: «Χρόνια πολλά στη Γεωργία της καρδιάς μου. #mommy #HappyNameDay».

Γεωργία και Αθηνά Οικονομάκου

Στη φωτογραφία είναι για μία ακόμα φορά εμφανής και η ομοιότητα μαμάς και κόρης στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ιδιαίτερα στα ζυγωματικά, στα χείλη αλλά και στο σχήμα του προσώπου.