19 Απριλίου, 2024

Η Αρμένισα γιατί θεωρείται σταθερή αξία για ψητά και σουβλάκι.

Αρμένισα

Η Αρμένισα γιατί θεωρείται σταθερή αξία για ψητά και σουβλάκι.

elias
Elias Tampourantzis

Επισκεφθήκαμε τα ψητά – σουβλάκια της Αρμένισας στο δρόμο προς το Γαλατά  και μπήκαμε στην κουζίνα της για να δούμε από πρώτο πλάνο πώς ετοιμάζονται οι σπεσιαλιτέ της.

 

Αρμένισα

Ζουμερά μπιφτέκια και λαχταριστά ψητά κρέατα στη σχάρα, αλλά και σουβλάκια που δεν σε απογοητεύουν ποτέ, κάνουν τις Πίτες της Αρμένισσας , σταθερά αγαπημένο προορισμό για όποιον λαχταράει κρέας. Με μεγάλη παράδοση 11 ετών  και πλέον χρόνων στην κουζίνα άλλωστε, ξέρει καλά πώς να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Ζητήσαμε λοιπόν να μας ξεναγήσει  στο χώρο και να μας αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας της. Εννοείται, δεν χάσαμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε μία ακόμη φορά τις κρεατοφαγικές σπεσιαλιτέ της.

Αν ρωτήσεις έναν πιο παλιό τι ήταν αυτό που τον κέρδισε από την κουζίνα  της Αρμένισας, σίγουρα θα σου μιλήσει για τα μοσχαρίσια μπιφτέκια. Βέβαια και οι νεότεροι τα έχουν δοκιμάσει.

Αρμένισα

Την  Αρμένισα την  βρίσκουμε  σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής, (6ο χλμ Γαλατά – Ναυπλίου ). Από την ώρα που ανοίγει δεν σταματάει να μπαίνει κόσμος, ενώ παράλληλα τα τηλέφωνα για παραγγελίες χτυπούν ασταμάτητα. Το κεμπάπ άλλωστε, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του μαγαζιού, είναι το πρώτο που μπαίνει για ψήσιμο καθημερινά.

Φροντίζει να επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες, με γνώμονα την ποιότητά τους, ενώ δεν σταματά να εμπλουτίζει το μενού με πιάτα που καλύπτουν τα γούστα κάθε κρεατοφάγου, με τα ψητά να γίνονται όλα στα κάρβουνα.

Η ΑΡΜΕΝΙΣΑ

 

Ψητά της ώρας – Ποικιλίες – Σουβλάκια

Αγ. Γεώργιος Τροιζηνίας

6ο χλμ Γαλατά – Ναυπλίου

Τηλ. 22980 35 488