24 Απριλίου, 2024

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» – Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» – Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», υπό τους ήχους του τραγουδιού της «Μαργαρίτες»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά, το μεσημέρι της Τρίτης (8/6). Η Άντζελα Δημητρίου, με αφορμή τις εμφανίσεις που θα κάνει στη μουσική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», υπό τους ήχους του τραγουδιού της «Μαργαρίτες».

Η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για το «House of Fame», αλλά και για την ατάκα της «δεν φωνάζουμε» που έγινε viral. Νωρίτερα, η Άντζελα Δημητρίου είχε εμφανιστεί και στο «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Τόσα χρόνια δεν είχα δυσκολίες γιατί με αγαπά ο κόσμος. Είμαι αυθεντική και δεν είμαι η γυναίκα η δήθεν. Είμαι ο καλλιτέχνης που θα βγω να τραγουδήσω και όταν έχω νεύρα δεν είμαι καλή ηθοποιός για να το κρύψω. Αισθάνομαι πως κάθε φορά κάθετι που κάνω είναι καινούργιο. Αισθάνομαι ότι έχω δώσει πάρα πολλά στην καριέρα μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο και είμαι περήφανη γι’ αυτούς που βοήθησα και έγιναν μεγάλα και πρώτα ονόματα. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου.