28 Μαρτίου, 2024

Η αλήθεια για τραγωδία, Θεσσαλονίκη: Ποιοι έπεσαν στη θάλασσα, γιατί ήταν δεμένοι με χειροπέδες

Η αλήθεια για τραγωδία, Θεσσαλονίκη: Ποιοι έπεσαν στη θάλασσα, γιατί ήταν δεμένοι με χειροπέδες

Ποια η αλήθεια αλήθεια για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Ποιοι ήταν ο άντρας και η γυναίκα που έπεσαν με χειροπέδες στη θάλασσα;

Το δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στο λιμάνι των Νέων Επιβατών. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Λίγο μετά, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν’ αντέξει τον πόνο.

Μία δραματική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την ανάσυρση των δύο σορών, μητέρα και γιος ήταν δεμένοι μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν φορτώσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με σακιά γεμάτα άμμο.

Όπως γράφει το thestival.gr, πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, βρίσκεται ένα ανείπωτο δράμα.

Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν’ αντέξει τον πόνο.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, ενώ κινείτο στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και το έριξε στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.