Είναι μια κόντρα αθόρυβη αλλά υπαρκτή.Και την αποκάλυψε ο Στέλιος Κρητικός, ο ηθοποιός που επί σειρά ετών έπαιζε σταθερά στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή.

Οι δυο άνδρες τα πρώτα χρόνια είχαν γίνει κολλητοί. Ο Μάρκος θεωρούσε πως εκείνος ανέδειξε επαγγελματικά τον φίλο του και ο Κρητικός, για να του το ανταποδώσει, έμεινε στο πλευρό του παραπάνω από όσο άντεχε, απορρίπτοντας ταυτόχρονα άλλες προτάσεις.

Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, το κλίμα μεταξύ τους είχε ήδη ψυχραθεί αρκετά όταν ο Στέλιος Κρητικός πήρε την απόφαση να κόψει τον 6χρονο θεατρικό του λώρο από τον Μάρκο. Εν τω μεταξύ, όμως, είχε προκύψει κουμπαριά αφού ο Σεφερλής βάφτισε την μικρή κόρη του Κρητικού.

Ο τελευταίος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι αλλά δεν τα κατάφερε. Είπε πως η απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Μάρκο ήταν σωστή καθώς από τότε του συνέβησαν υπέροχα πράγματα και αποκάλυψε πως τα δώρα προς την βαφτισιμιά του ο Σεφερλής… τα στέλνει! Η αλήθεια είναι πως από τότε που δεν συνεργάζονται, δεν μιλάνε καν από το καλοκαίρι του 2018 όταν ο Κρητικός μπήκε στο Survivor. Πόσο μάλλον να συναντηθούν. Είναι πασιφανές πως ανάμεσά τους υποβόσκει μια κόντρα και μένει να μάθουμε ποια είναι η αιτία που διαλύθηκε μια στενή φιλία και μια κουμπαριά…

 189 total views,  2 views today