20 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει: «Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά»

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει: «Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά»

Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ερωτευμένοι οι ηθοποιοί της «Γη της Ελιάς». Ζευγάρι εδώ και 5 μήνες!

Συγκεκριμένα, ο άντρας που “έκλεψε” την καρδιά της νεαρή ηθοποιού είναι ο συνάδελφός της στη σειρά του Mega, «H Γη της Ελιάς», Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife , η πολυτάλαντη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και των κοινών τους σκηνών. Οι δυο τους συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς τη μεταξύ τους χημεία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι δύο τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα με την πρόθεσή τους ωστόσο να είναι να διαφυλάξουν τη σχέση τους κρατώντας χαμηλούς τόνους και όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο ο Αλέξανδρος, όσο και η Αφροδίτη έχουν αρχίσει να ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να απολαύσουν το πρώτους καλοκαίρι μαζί.

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την προσωπική της ζωή, για τη σειρά «Η γη της ελιάς» αλλά και για τους γονείς της.

liantou5350

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη Γη της Ελιάς θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η Μυρτάλη είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι. Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει».

 

Αναφερόμενη στους γονείς της Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο είπε: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου.

liantou 4
Με τη μητέρα της Εβελίνα

Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

gi tis elias585

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».