24 Απριλίου, 2024

Χριστίνα Ζαντή :Αν δεν τα ζούσα όλα αυτά πριν, δεν θα έβρισκα την ευτυχία μου τώρα!

Χριστίνα Ζαντή :Αν δεν τα ζούσα όλα αυτά πριν, δεν θα έβρισκα την ευτυχία μου τώρα!

MARA VALAMVANI
MARA VALAMVANI

Οι πρώτες μας επιρροές συνήθως ξεκινάνε από το σπίτι. Τι μουσική άκουγες στο σπίτι σου ως παιδί;

  • Καταρχήν

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόταση να κάνω συνέντευξη στο .

Είναι τιμή μου και ευχαρίστηση μου.

Χριστίνα Ζαντή
Χριστίνα Ζαντή

Σίγουρα τα πρώτα ακούσματα προέρχονται από το σπίτι και έχω να σας πω ότι ήτανε και τα πιο σημαντικά αφού αρχικά μελετούσα τραγούδια ποιότητα λαϊκά από τις καλύτερες ερμηνεύτριες – τραγουδίστριες της Ελλάδας όπως η Μαρινέλα, η Τζενη Βάνου , η Πόλυ Πάνου!

Ποιος είναι ο ρόλος της μουσικής στη ζωή σου; Πότε ένιωσες την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτή;

  • Ο ρόλος της μουσικής στη ζωή μου είναι ο πιο σημαντικός αφού μέσα από τη μουσική βρίσκω ότι αγαπώ πιο πολύ.

Στην ηλικία των 6 ένιωσα την ανάγκη να τραγουδήσω στο σπίτι στο σαλόνι θυμάμαι, έκανα ένα μικρό στούντιο στη πορεία ήρθε και το μεγάλο grande πιάνο που μου έκανε δώρο στα γενέθλια μου ο πατέρας μου όποτε εκεί άρχισαν όλα.

Δήλωσα συμμετοχή σε ένα τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού στα 9 μου όπου και πήρα τη Τρίτη θέση λόγω άγχους. Ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα σε σκηνή να τραγουδήσω όποτε καταλαβαίνετε ποσό Τρακ είχα και ξέχασα και τα λόγια του τραγουδιού αλλά δεν έφυγα από τη σκηνή συνέχισα πείσμωσα και εκεί ήταν η αρχή της πορείας μου στο τραγούδι.

Ας μιλήσουμε για το νέο Single με τίτλο «ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» σε Στίχους Πέτρου Βασιλειάδη, Μουσική Αυγερινός Σέρμπος, που κυκλοφορεί από τη Real Music και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πως είδες την συνεργασία αυτή;

«ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» λοιπόν!

Ερχόμαστε τώρα να μιλήσουμε για ένα τραγούδι που εμένα προσωπικά με συγκλόνισαν οι στίχοι του Πέτρου Βασιλειάδη, παραγωγού και στιχουργού μου.

Κυκλοφορεί από τις 18 Μαρτίου μέσα από τη δισκογραφική μου εταιρία Real Music και είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω ότι το αγάπησε ο κόσμος και οι συντελεστές αυτής της εξαιρετικής μπαλάντας θα έλεγα.

Χριστίνα Ζαντή
Χριστίνα Ζαντή

H συνεργασία μου με όλα τα παιδιά ήταν άψογη και με σεβασμό.

Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση;

-Περισσότερο εντύπωση μου έκανε το αποτέλεσμα από τη παραγωγή που είναι του καταπληκτικού μουσικοί και καλλιτέχνη Τάσου Σουρμπα. Έφτιαξε εξαιρετική ενορχήστρωση για το ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ και τον ευχαριστώ πολύ.

Η ερμηνεία σου είναι ομολογουμένως για εμάς που την ακούσαμε εκπληκτική. Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, ποια συνταγή ακολούθησες; 

-Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

Η συνταγή είναι απλή και δύσκολη συνάμα!!

Χριστίνα Ζαντή
Χριστίνα Ζαντή

Ακολούθησα την εκπαίδευση πρώτα. Μαθήματα φωνητικής – ερμηνείας για 10 ολόκληρα χρόνια με το καθηγητή μου Χρήστο Κυριακιδη  στη Κύπρο όπου και μεγάλωσα.

Η ερμηνεία σου είναι ομολογουμένως για εμάς που την ακούσαμε εκπληκτική. Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, ποια συνταγή ακολούθησες; 

-Αν κοιτάξω πίσω το παρελθόν μου μπορώ να πω ότι νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα και έμαθα μέχρι σήμερα αλλά και τυχερή που μέσα από πολλές δυσκολίες – κακουχίες κατάφερα να κάνω ενα από τα όνειρα μου πραγματικότητα. Να μπω στη δισκογραφία.

Η συμβουλή που θα μου έδινα είναι να έχω υπομονή κάθε μέρα και περισσότερο 🙂

Είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα ακούγοντάς το;

-Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ αφού με πλαισίωσαν άτομα στο χώρο εξαιρετικά επαγγελματίες στη δουλειά τους.

Θα ήθελες να μας αναφέρεις 2-3 λόγους για να μας πείσεις γιατί να εντάξουμε στην δισκοθήκη μας το single «ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» από τη Real Music.

-Δεν πιστεύω να πρέπει να σας πείσω να ακούσετε και να εντάξετε στη δισκοθήκη σας το τραγούδι μου γιατί είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία του ΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που σίγουρα πρέπει να ακούγεται 🙂

Θεωρείς ότι η τηλεόραση και η προβολή που αυτή συνεπάγεται σε έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα καριέρα σου; 

  • Θεωρώ ότι ναι με βοήθησε εν μέρη η τηλεόραση και η προβολή στη συμμετοχή μου στο The X FACTOR OF GREECE 2016. Είναι μια μεγάλη αναγνώριση να δείξω τη δουλειά μου στο κόσμο όπου και εκεί εισέπραξα τεράστια αγάπη!

Ποιο είναι το πιο σημαντικό “μάθημα” που έχεις αποκομίσει στη μέχρι τώρα πορεία σου στον χώρο της μουσικής;

-Το πιο σημαντικό «μάθημα» που αποκόμισα στη μέχρι τώρα πορεία μου είναι να κρατάς μικρό καλάθι γενικά , να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να προχωράς μπροστά σε ότι εμπόδια και βρεις στο δρόμο σου!

Αν γύριζες το χρόνο πίσω θα ήθελες να αλλάξεις κάτι από τη ζωή σου;

Χριστίνα Ζαντή
Χριστίνα Ζαντή

-Μ´αρέσει πολυ αυτή η ερώτηση!! Η απάντηση είναι απλή για μένα. Νιώθω γεμάτη σαν άνθρωπος και δεν θα άλλαζα απόλυτος τίποτα γιατί αν δεν τα ζούσα όλα αυτά πριν δεν θα έβρισκα την ευτυχία μου τώρα!

Πώς ήταν για σένα η εμπειρία δημιουργίας του πρώτου δίσκου;

-Η εμπειρία μου δημιουργώντας του πρώτου σχεδόν δίσκου μου ήταν ανεπανάληπτη. Το χαμόγελο μου έφτασε μέχρι τα αυτιά μου. Το περίμενα αυτό πολλά χρόνια.

Θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τους συνεργάτες σου και που μπορούμε να δούμε προσεχώς τη δουλειά σας live!

-Για τους συνεργάτες μου έχω να πω τα καλύτερα και ότι είμαι τυχερή που συνεργάστηκα με τους καλύτερους μουσικούς. Θα ήθελα να τους αναφέρω όλους ένα ένα ξεχωριστά.

Στίχοι: Πέτρος Βασιλειαδης Μουσική: Αυγερινός Σέρμπος  Παραγωγή: Πέτρος Βασιλειάδη Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός : Τάσος Σούρμπας 

Έπαιξαν οι μουσικοί :

Πιάνο-πλήκτρα : Τάσος Σουρμπας Κιθάρες : Σάββας Χριστοδούλου  Ηχοληψία-Ηχογράφηση: Γιώργος Χούντας , XPX MUSIC STUDIOS

Χριστίνα Ζαντή
Χριστίνα Ζαντή

Mix,Master: Τάσος Σούρμπας Σκηνοθεσία : Νίκος Βλάχος Guest star: Τάσος Καλλιγάς

Να ευχαριστήσω θερμά το ΣΤΥΛ & ΚΑΦΕ (ΨΥΡΡΗ)

Σύντομα θα μας ακούσετε και live. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα με το παραγωγό μου.

Τί κάνεις λίγα λεπτά πριν βγεις να τραγουδήσεις?

-Λίγα λεπτά πριν βγω στη σκηνή νιώθω τόση χαρά και ενθουσιασμό που θα τραγουδήσω σε κόσμο όποτε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ χαχα φτάνει να περάσει καλά ο κόσμος με το πρόγραμμα μου.

Ποιο είναι το μότο σου αυτή την περίοδο;

-Να συνεχίσω να παλεύω και να μάχομαι στη μουσική βιομηχανία γιατί πιστεύω έχω πολλά να δώσω ακόμα.

Τι είναι αυτό που ονειρεύεται η Χριστίνα Ζαντή αλλά δεν το έχει πραγματοποιήσει ακόμα;

-Αυτό που ονειρεύεται η Χριστίνα είναι να έχει την υγεία της πάνω απ´ολα και να κάνω μια αξιοπρεπής καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό δίπλα σε μεγάλα ονόματα!

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους νέους μέσα από το OneNews.gr;

-Μέσα από το OneNews.gr θα ήθελα να στείλω την εκτίμηση μου και να πω σε όσους ξεκινάνε τώρα τη καριέρα τους είτε είναι μουσική είτε είναι οτιδήποτε άλλο αγαπάνε , να έχουν απεριόριστη ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα και καλή επιτυχία σε όλα σου τα βήματα!

-Εγώ σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου και καλές επιτυχίες εύχομαι 🙂