20 Απριλίου, 2024

H διάσημη σταρ αποκάλυψε: «Δε φοράω σουτιέν σε κανένα zoom call που κάνω»

H διάσημη σταρ αποκάλυψε: «Δε φοράω σουτιέν σε κανένα zoom call που κάνω»

Η star αποκάλυψε τι φοράει (ή μάλλον τι δε φοράει) σε κάθε διαδικτυακή συνάντηση.

Έναν χρόνο μετά την πανδημία όλος ο κόσμος, celebrities και μη, έχουν συνηθίσει στο νέο μοντέλο εργασίας και επικοινωνίας. Τα zoom calls έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αναγάγει αυτή τη νέα πλατφόρμα σε επαγγελματικό εργαλείο προώθησης και επικοινωνίας της δουλειάς μας.

Από αυτό το νέο επαγγελματικό σκηνικό δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο που βρήκαν έναν νέο τρόπο για να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να επικοινωνούν με τους δημοσιογράφους και τους fans τους.

Μια από αυτή είναι και η πασίγνωστη star που αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή της πως αν έμαθε κάτι μέσα στην καραντίνα είναι ένα ή δύο πράγματα για την εργασία μέσα στο σπίτι, η οποία πάντα πρέπει να γίνεται με στυλ.

Μετά τη γέννηση του μικρού της γιου, το super model αποκάλυψε στο Oprah Daily, πως υιοθέτησε έναν πιο χαλαρό τρόπο για να κάνει τις συναντήσεις της μέσω Zoom. Η 33χρονη star της πασαρέλας είπε ξεκάθαρα πως πια έχει αποφασίσει να φορά μόνο ένα πουκάμισο και όχι πολλά άλλα.

«Αυτό που δεν μπορούσαν να δουν οι άνθρωποι στην άλλη άκρη των Zoom μου είναι ότι σχεδόν  πάντα δεν φορούσα τίποτα από κάτω», είπε το supermodel. «Θα ήσασταν τυχεροί αν έβαζα ακόμη και σουτιέν. Συνήθιζα να μην φοράω, επειδή οποιαδήποτε στιγμή θα έπρεπε να θηλάσω τον μικρό Isaac», δήλωσε η star στη συνέντευξή της.

«Ακόμη και για το εξωφύλλου του  WSJ. Magazine, φορούσα ένα χοντρό, πανέμορφο πουλόβερ από την Khaite και ένα σουτιέν, χωρίς τίποτα στο κάτω μέρος. Ένιωσα πολύ κομψή», θυμήθηκε. «Αλλά θα φορούσα αυτά για μια φωτογράφιση πριν από την πανδημία; Πιθανότατα όχι», είπε με ειλικρίνεια.

Μιλώντας για τα κιλά της το supermodel είπε: «Φυσικά, έχω ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης- ας είμαστε ρεαλιστές!»,  και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά έφτασα σε ένα σημείο όπου είπα στον εαυτό μου “Εντάξει κορίτσι μου, δεν μπορείς να φοράς παντελόνι όλη την ώρα. Πρέπει να το κάνεις μόνο μερικές φορές”».

Όσο για το πώς την βλέπει ο σύζυγός της, η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά «Ξέρω πως ο σύζυγός μου δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι φοράω».

Δες για ποια μιλάμε…

Ashley-Graham6 Ashley-Graham5