28 Μαρτίου, 2024

Γυναίκα «τα πέταξε» για το lockdown! Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Video)

Τουλάχιστον φορούσε μάσκα!

Αποκαλυπτική ήταν μια από τις διαδηλώτριες που έδωσαν το «παρών» σε συγκέντρωση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το lockdown και τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Μια από τις διαδηλώτριες, όμως, όταν έφτασε μπροστά στους αστυνομικούς αποφάσισε να κάνει μια επιπλέον… αποκάλυψη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ η νεαρή γυναίκα σήκωσε τη μπλούζα της και αποκάλυψε τα στήθη της. Τουλάχιστον η νεαρή διαδηλώτρια, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, φορούσε μάσκα.

Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κυκλοφορεί γυμνή στο κέντρο της πόλης! (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια γυναίκα έβγαλε τα ρούχα και τα παπούτσια της και κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους.

Συγκεκριμένα η γυναίκα καταγράφτηκε να περπατάει γυμνή στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Αριστοτέλους. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί διερχόμενοι αλλά όσοι την είδαν έμειναν έκπληκτοι.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και σε κεντρικό σημείο στο Αγρίνιο! Μια 29χρονη Αγρινιώτισσα, περπατούσε ολόγυμvη επί της οδού Ι. Σταΐκου με κατεύθυνση προς την πλατεία Δημοκρατίας, αναγκάζοντας τους πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία.