16 Απριλίου, 2024

GNTM – Μάκης Κατσανέας: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη – Θέμα ημερών να τον καταγγείλω στο ΣΕΗ»

GNTM – Μάκης Κατσανέας: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη – Θέμα ημερών να τον καταγγείλω στο ΣΕΗ»

Ο Μάκης Κατσανέας, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο GNTM, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και είναι θέμα ημερών να κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ.

Ο νεαρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, που βίωσε.

«Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι μου. Αλλά και ως ηθοποιός, έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση», δήλωσε αρχικά, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την βία που έζησε στο σπίτι του, όταν ο πατέρας του ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

«Εγώ προέρχομαι από μία οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες την ημέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια. Ο πατέρας μου πλέον, είναι καλά. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε, όταν έπινε. Γινόταν βίαιος», εξήγησε για την ζωή του.

Αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί ως ηθοποιός, ο Μάκης Κατσανέας είπε: «Πρέπει να μιλάμε, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να τον καταγγείλω, είναι θέμα ημερών. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Μέσω αυτού αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε μία παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Μετά από αυτό, πήγα σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα, αλλά μετά είπα όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε».