Γνωστός σκηνοθέτης «ξεσκίζει» τη Σοφία Μουτίδου: «Η χειρότερη συνεργασία! Με έβγαλε από τα ρούχα μου»…

 Γνωστός σκηνοθέτης «ξεσκίζει» τη Σοφία Μουτίδου: «Η χειρότερη συνεργασία! Με έβγαλε από τα ρούχα μου»…
Για την άσχημη συνεργασία του με τη Σοφία Μουτίδου μίλησε μέσω Skype, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Βάλαρης.
«Δεν μασάω τα λόγια μου, όταν είναι να πω κάτι το λέω. Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου κι ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα. Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι.
Συνηθίζω να δουλεύω με πολύ ήρεμο τρόπο, με ευγένεια κι αγάπη. Πολλές φορές για να τελειώσει μία σχέση σε έναν γάμο δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχει απιστήσει κάποιος αλλά επειδή δεν πλένει κάποιος τα άπλυτα κι από πολύ μικρά πράγματα που δημιουργούν τριβές και κόντρα σε μία σχέση. Ήταν διαφωνία για τα πάντα και την πρώτη σεζόν οκτώ άντρες ήμασταν όλοι αγαπημένοι και φτάσαμε να είμαστε τσακωμένοι.
Ξανασυνεργαστήκαμε με τη Σοφία σε μία πολύ διαφορετική συνθήκη και δεν έχω τίποτα εναντίον της. Είναι πολλοί υπερταλαντούχοι άνθρωποι που είναι δύσκολοι στις συνεργασίες. Σαν σκηνοθέτης είναι από τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να μην συνεργαστώ ξανά», δήλωσε.

 126 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email