20 Απριλίου, 2024

Γνωστοί της αστυνομίας οι δύο που συνάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Τζωρτζίνας [video]

Γνωστοί της αστυνομίας οι δύο που συνάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Έναν μήνα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο ότι δεν έχει βλάψει τα τρία της παιδιά.

Προσπαθεί να συλλέξει νέα στοιχεία και να βρει τεχνικό σύμβουλο για να καταθέσει το πολυπόθητο αίτημα αποφυλάκισης.

Ποιους συνάντησε στο νοσοκομείο;

Την τελευταία ημέρα ζωής της Τζωρτζίνας η 33χρονη δεν αποχώρησε από το δωμάτιο. Αυτό ανέφεραν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού που κλήθηκαν για κατάθεση.

«Εκείνη την ημέρα όσες φορές μπήκα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας ήταν πάντα μαζί της η μητέρα της μέσα στον θάλαμο. Επίσης δεν μου είπε ποτέ ότι θα απομακρυνθεί από το θάλαμο για να έχω το νου μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, πέντε ώρες πριν το τραγικό και απροσδόκητο τέλος της Τζωρτζίνας, έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο του Παίδων για να συναντήσει, δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της.

«Είναι άτομα που έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές».

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή LIVE NEWS, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο.

Τα δύο άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα, ενώ ερώτημα παραμένει η σχέση των δυο επισκεπτών με φαρμακευτικές ουσίες.

«Ερευνάται το θέμα της συνάφειάς τους με ναρκωτικές ουσίες».

Επιμένει στον γονιδιακό έλεγχο
H 33χρονη πάντως παρά το γεγονός πως οι δυο προηγούμενοι γονιδιακοί έλεγχοι δεν ανέδειξαν κανένα κληρονομικό ζήτημα, επιμένει και σε τρίτο έλεγχο για να μάθει εάν υπάρχει ένοχο γονίδιο.

Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της αποθανούσης ιδιοκτήτριας του σπιτιού που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εκταφή της Ευγενίας Κούτρα για να φωτιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Συγγενείς της 69χρονης γυναίκας με εξώδικο απαγορεύουν την είσοδο της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη στο σφραγισμένο από την αστυνομία σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η άτυχη Τζωρτζίνα πριν φύγει από τη ζωή.

Δέκα ακόμη άτομα θα καταθέσουν στην ανακρίτρια όλα όσα βίωσαν τις ημέρες νοσηλείας του μικρού κοριτσιού.