29 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του Μπάμπη μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. Ηχητικό ντοκουμέντο [video]

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του Μπάμπη μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. Ηχητικό ντοκουμέντο

Κτηνωδία, αναλγησία, θράσος. Ακούστε την εμετική ερμηνεία του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου των Γλυκών Νερών. Η στιγμή που καλεί το 100.

Ακούστε το πρώτο τηλεφώνημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αφού σκότωσε την 21χρονη Καρολάιν.

Ένα αρρωστημένο μυαλό, ένας αδίστακτος γυναικοκτόνος, ο οποίος, την ίδια στιγμή που η σύζυγός του κειτόταν νεκρή δίπλα στο μωρό τους, ούσα δολοφονημένη από τα χέρια του μες στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο ίδιος επιδιδόταν σ’ ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

Στο τηλεφώνημα που έκανε λίγο μετά από την ψυχρή εκτέλεση της Καρολάιν, τ’ οποίο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κακούργος ακούγεται ν’ αγκομαχά στην αστυνομικό και να μιλά ακατάληπτα, παριστάνοντας πως ήταν φιμωμένος και συνάμα σε κατάσταση σοκ.

Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, υποδυόταν τον ανήμπορο και παρίστανε πως τάχα δεν ήταν σε θέση να δώσει κανένα στοιχείο στις Αρχές, προκειμένου να τονίσει την άθλια κατάσταση στην οποίαν υποτίθεται πως βρισκόταν.

Περιοριζόταν στο να λέει «βοήθεια» και να βογγά σαν πληγωμένο ζώο, ενώ η αστυνομικός τον ρωτούσε διαρκώς πού βρισκόταν και τι του είχε συμβεί.

Όταν του τ’ όργανο της τάξης του είπε «δεν καταλαβαίνω τι σας συμβαίνει», τότε ο γυναικοκτόνος αποφάσισε να αρχίσει να της δίνει στοιχεία.

Αρχικά της είπε πως βρισκόταν στα Γλυκά Νερά, έπειτα της έδωσε την ακριβή διεύθυνση της οικείας, κι ύστερα ζήτησε να μεταβεί επί τόπου ασθενοφόρο.

Στην αρχή η αστυνομία θεώρησε πως επρόκειτο για κάποιον ηλικιωμένο που είχε υποστεί εγκεφαλικό ή κάτι σχετικό – κι όχι άδικα, όπως θα καταλάβετε κι οι ίδιοι ακούγοντας το εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο.

Ακούστε και γνωρίστε το άκρον άωτον της απανθρωπιάς: