28 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: «Έσπασε» τη σιωπή της η 40χρονη για το στυγερό έγκλημα – Η σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: «Έσπασε» τη σιωπή της η 40χρονη για το στυγερό έγκλημα – Η σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απατούσε την Καρολάιν!

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ προσωρινά του έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα της ενός έτους κόρης του.

Ωστόσο, η αστυνομία ακόμη ερευνά την υπόθεση, καθώς ενδέχεται ο πιλότος να μην έχει πει όλη την αλήθεια και να είχε διαφορετικό κίνητρο για τη δολοφονία της Καρολάιν το βράδυ της 11ης Μαΐου, σε σχέση με τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα σενάρια για την ανάμειξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση είναι πλέον πολύ ισχυρά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου. Υπάρχουν εκτιμήσεις πως έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού, μερικούς μήνες πριν τη συζυγοκτονία.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία» λέει η 40χρονη

Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, πάντως, φαίνεται να έχει νέες πληροφορίες για τη ζωή του 32χρονου.

Στη χθεσινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν.

«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος δηλώνει στους συγκρατούμενούς του πως δε σκότωσε την Καρολάιν

Ακόμα και αν έχει ομολογήσει και προφυλακιστεί, ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν φαίνεται πως επαναφέρει παλαιότερα σενάρια για όσα έγιναν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με το MEGA, o 32χρονος κατά τη διαμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού υποστηρίζει στους συγκρατούμενους του πως δεν δολοφόνησε ο ίδιος τη σύζυγό του. Συγκεκριμένα, δηλώνει πως είχε αναμειχθεί σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και ότι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του για να πάρουν εκδίκηση.

Πρόκειται για ένα σενάριο της υπόθεσης που η αστυνομία έχει ήδη απορρίψει. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει γιατί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επιλέγει να λέει ψέματα στη φυλακή. Είναι αρκετά πιθανό να προσπαθεί να αποσυμπιέσει την κατάσταση μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.