29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Τα ύπουλα χτυπήματα του καρκίνου! Μεγαλείο ψυχής

Γιώργος Παπαδάκης: Τα ύπουλα χτυπήματα του καρκίνου! Μεγαλείο ψυχής

Δύσκολες στιγμές!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από τoν καρκίνο…

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”, έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν! Με την ευκαιρία διαβάστε: Ξανά μαζί Γιώργος Παπαδάκης – Μπάγια Αντωνοπούλου!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι’ αυτή την δύσκολη περίοδο!

Γιώργος Παπαδάκης: Τα ύπουλα χτυπήματα του καρκίνου! Μεγάλειο ψυχής

“Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

«Έχω πάθει ζημιά μαζί σου… »: Ερωτική εξομολόγηση σε… τρίτο πρόσωπο από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι γνωστός για το χιούμορ του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία στην ελληνική τηλεόραση!

Την… «καψούρα» που ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, πριν μερικά χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης στον Alpha και είχε μιλήσει για όλα! Για την γνωριμία του με την Μενεγάκη, για τα μαλλιά του αλλά και το φλερτ του γιου του στην παρουσιάστρια!

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Παπαδάκης μόλις είδε την Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στο πλατό του ΑΝΤ1! Δείτε τις επικές δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο: