29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Ασημακόπουλος: Οικογενειακές διακοπές στη Ναύπακτο – Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Ασημακόπουλος: Οικογενειακές διακοπές στη Ναύπακτο – Δείτε φωτογραφίες

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor. Μάλιστα έγινε αρκετά αγαπητός, όταν και μαθεύτηκε το γεγονός ότι έδωσε όλη του την αμοιβή από το ριάλιτι σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Όπως έχει κάνει γνωστό και ο ίδιος, έχει δεχθεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Σεπτέμβριο ενδέχεται να βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και σε θέση πάνελ για σχολιασμό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας θα σχολιάζει –  μεταξύ άλλων-  και τα δρώμενα στα φετινά ριάλιτι, τα οποία θα είναι και αρκετά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν που έρχεται.

Αυτό το διάστημα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνει τις διακοπές του και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι εντυπωσιακές.

Μετά τη Μύκονο ταξίδεψε στην Πάτρα και στην Ναύπακτο για να συναντήσει την οικογένειά του και να γιορτάσει μεταξύ άλλων το Δεκαπενταύγουστο.

Η οικογένεια είχε ένα υπέροχο γεύμα στη Ναύπακτο, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δε σταματούσε να φωτογραφίζεται με τη μητέρα του και να δημοσιεύει φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CSkff0_oJg_

https://www.instagram.com/p/CSpMZN6I6JF

 

 

https://www.instagram.com/p/CSodtnQrQdN

 

 

https://www.instagram.com/p/CStdy-6rZ5m

 

 

https://www.instagram.com/p/CSO-Ae1IJoF