Γιατί συνελήφθησαν Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος: Ποιος τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε αργότερα

Γιατί συνελήφθησαν Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος: Ποιος τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε αργότερα

Γιατί συνελήφθησαν o Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος στο Βραχάτι Κορινθίας;

Περιπέτειες για Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο, γιατί συνελήφθησαν οι δύο φίλοι και πρώην παίκτες Survivor;

Οι δύο πρώην συμπαίκτες του Survivor, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος συνελήφθησαν σε κέντρο διασκέδασης στο Βραχάτι Κορινθίας που διατηρεί ο πρώτος που διαμένει μόνιμα στο Ζευγολατιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NassosBlog, όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2022 αστυνομικοί του Α.Τ. του Δήμου Βέλου-Βόχας πήγαν για έλεγχο στο κατάστημα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ο ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι, Νίκος Μπάρτζης -ο οποίος δήλωσε υπεύθυνος του καταστήματος- συνελήφθη για να οδηγηθεί αρμοδίως χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που εμφανιζόταν σε live ως τραγουδιστής στο μαγαζί όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξε και πήγε να ζητήσει από τους Αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει και τότε επιχείρησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απελευθερώσει τον πρώην συμπαίκτη του.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με αποτέλεσμα ο Ηλίας Μπόγδανος -σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του μαγαζιού- σε ξέφρενη κατάσταση άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς και στο περιπολικό της αστυνομίας προκαλώντας, σύμφωνα με όσους παρακολουθούσαν σαστισμένοι, ζημιές στο περιπολικό και για να αποφύγει την σύλληψη τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε μόνος του και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Προανάκριση Διενεργεί το Α.Τ. Βέλου Βόχας.

Στάχτη στα μάτια ρίχνει ο Νίκος Μπάρτζης

Να ξεχάσει τη σύλληψή του θέλει ο Νίκος Μπάρτζης που συνελήφθη μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βραχάτι Κορινθίας. Συγκεκριμένα η σύλληψη έγινε σε κέντρο διασκέδασης όπου είχε «κλείσει» τον φίλο του Ηλία Μπόγδανο.

Μετά τη σύλληψη, ο Νίκος Μπάρτζης για να ρίξει στάχτη στα μάτια και να δείξει πως είναι μια χαρά, ανέβασε στόρι με τον Ηλία Μπόγδανο να τραγουδά αλλά και να ποζάρουν μαζί μέσα στην καλή χαρά:

 746 total views,  2 views today

.