19 Απριλίου, 2024

Γιατί η Φουρέιρα το τελευταίο λεπτό δεν μπήκε στην Porsche του Mad Clip

Γιατί η Φουρέιρα το τελευταίο λεπτό δεν μπήκε στην Porsche του Mad Clip

Από τύχη η Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν το μοιραίο βράδυ μέσα στην Porsche του Mad Clip, καθώς ο τράπερ προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της από το πάρτι του γάμου, όπου διασκέδαζαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON time, ο Mad Clip καθώς αναχωρούσε, προσφέρθηκε να πάρει μαζί του την Ελένη Φουρέιρα για να την αφήσει στο σπίτι της, μιας και πήγαιναν προς την ίδια κατεύθυνση.

«Έλα να σε πάω εγώ», της είπε.

Εκείνη δέχτηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί από το πάρτι του γάμου, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν επίσης εκεί, τη σταμάτησε και της είπε «ασ’ το, θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι», σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της On Time.

Ο Mad Clip πήρε το δρόμο της επιστροφής και λίγη ώρα μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στη Βουλιαγμένη.

mad clip porsche

Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του Mad Clip. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν πρόσφατα μία μεγάλη επιτυχία μαζί. Μάλιστα το μοιραίο βράδυ είχαν ανέβει στη σκηνή και είχαν ξεσηκώσει τους καλεσμένους με το ντουέτο τους με τίτλο «Μπορεί».

mad clip φουρέιρα