Γιατί έξαλλος ο Βαρουφάκης με Ζούκερμπεργκ: «Κάτω τα χέρια σου από το Meta!» Γελάει ο κόσμος

Γιατί έξαλλος ο Βαρουφάκης με Ζούκερμπεργκ: «Κάτω τα χέρια σου από το Meta!» Γελάει ο κόσμος

Γιατί είναι έξαλλος ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ;

Επίθεση εξαπολύει κατά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τη μετονομασία του Facebook σε mέta.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 καλεί τον ιδρυτή και CEO του Facebook να κρατήσει “κοντά τα χέρια” του από το όνομα του mέta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε σειρά αναρτήσεων καταγγέλλει τον Μαρκ ΖΟύκερμπεργκ για “αντιγραφή” των ονομάτων τόσο του mέta, όσο και του DiEM.

Χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις του στο twitter, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά σημειώνει: “Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta , του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο”

Η ανάρτηση στα αγγλικά

Προηγήθηκε άλλη ανάρτηση σύμφωνα με την οποία ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ “πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε… DIEM και τώρα ο Zuckerberg μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας “Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα””.

 524 total views,  2 views today

.