28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στην ταινία για τη ζωή του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στην ταινία για τη ζωή του

Το «Greek Freak» της Disney προορίζεται να βγει στις αίθουσες την άνοιξη του 2022, ενώ ακούγεται πως έχει πέσει στο τραπέζι και η σκέψη να πωληθεί στην πλατφόρμα του Netflix

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία, η οποία έχει τίτλο «Greek Freak», αφηγείται το καταπληκτικό του ταξίδι από τα Σεπόλια έως τα γήπεδα του ΝΒΑ. Στη βιογραφία του 26χρονου, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του, θα δούμε αρκετά πρόσωπα, γνωστά και μη στο ευρύ κοινό.

Η Μαριάννα Παινέση, η πρώην παίκτρια του GNTM, θα έχει τον δικό της ρόλο στο «Greek Freak», ενώ μίλησε για την εμπειρία της αυτή στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. «Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA».

Το «Greek Freak» θα γυριστεί στα αγγλικά με εξαίρεση κάποιες ελληνικές ατάκες που θα μεταφραστούν. Ο Uche Ugada θα ενσαρκώσει στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας τον Αντετοκούνμπο, τον οποίο θα υποδυθεί και άλλος ένας ηθοποιός, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Disney.

H ταινία προορίζεται να βγει στις αίθουσες την άνοιξη του 2022, ενώ ακούγεται πως έχει πέσει στο τραπέζι και η σκέψη να πωληθεί στην πλατφόρμα του Netflix.