24 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στον καρπό – Κίνδυνος να χάσει το All Star Game

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στον καρπό – Κίνδυνος να χάσει το All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις για 9 λεπτά κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο δεξί καρπό

O Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον καρπό, στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς, αποχώρησε για τα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε.

Σε μία προσπάθεια να αμυνθεί απέναντι στον Κόμπι Γουάιτ, ο Giannis μπερδεύτηκε με το κορμί του παίκτη των Μπουλς και επιχείρησε να προσφέρει ισορροπία στο σώμα του στηριζόμενος στα χέρια του.

Εκεί φαίνεται να γύρισε τον καρπό του. Από την πρώτη στιγμή έπιανε το χέρι του, δείχνοντας να πονάει. Αποχώρησε από το ματς, με τους Μπακς να ενημερώνουν λίγο αργότερα ότι δεν θα αγωνιστεί για άλλο διάστημα.

Λίγο πριν τον τραυματισμό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ στην ιστορία των Μπακς  καθώς είναι πλέον ο πρώτος στις ασίστ στην ιστορία των «ελαφιών».

«Καθαρή» η ακτινογραφία

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη των Μπακς με 112-110 ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ εξήγησε ότι η ακτινογραφία είναι «καθαρή» (δίχως κατάγματα, δηλαδή) και αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα διάστρεμμα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να χάσει το επικείμενο All Star Game στη Γιούτα. Είναι δεδομένο ότι ο σταρ των Μπακς θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr