Γεγονός αυτό που όλοι «υποπτεύονταν» για Βανδή – Ντέμη: «Μετά το διαζύγιο η Δέσποινα…» (Video)

Γεγονός αυτό που όλοι «υποπτεύονταν» για Βανδή – Ντέμη: «Μετά το διαζύγιο η Δέσποινα…»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε…

Γεγονός είναι αυτό που όλοι «υποπτεύονταν» για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, λίγο καιρό μετά από τον χωρισμό τους που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Έκτοτε τόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια όσο και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ακούστηκε πως προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, με αρκετούς να τους «χρεώνουν» νέες σχέσεις για τον καθένα τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν προκύπτει από πουθενά.

Προσφάτως, μάλιστα, είχαμε το πρώτο «επίσημο» σχόλιο από συνεργάτη της Δέσποινας Βανδή, ο οποίος δήλωσε στις κάμερες πως η πρώην, πια, σύζυγος του Ντέμη είναι εξαιρετικά στενοχωρημένη μετά το διαζύγιο και υπάρχει αρκετή θλίψη, όμως παραμένει ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που κάνει μαζί με την Βανδή tour στην Κύπρο δίνοντας συναυλίες. Ο πρώην τραγουδιστής των ONE, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Περνάμε πάρα πολύ καλά με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο. Το ότι θα συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη αυτό νομίζω τα λέει όλα σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Πάντα είμαστε κοντά στους φίλους μας σε δύσκολες στιγμές. Έτσι το κάνω πάντα αθόρυβα και διακριτικά.

Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι το ένστικτό μας και ο εαυτός μας. Και αυτό νομίζω κάνει η Δέσποινα τώρα. Το χαίρομαι πολύ. Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά ξέρετε η Δέσποινα Βανδή είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα και έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Όλος ο στενός της κύκλος ήμασταν κοντά της αλλά και μακριά.

Παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

 880 total views,  2 views today

.

Απάντηση