29 Μαρτίου, 2024

Γέφυρα κατέρρευσε στην Άρτα – Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο (video)

Γέφυρα κατέρρευσε στην Άρτα – Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Η απάντηση του Δήμου

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η κατάρρευση της ξύλινης γέφυρας στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας. Υπενθυμίζεται, ότι στην Ινδία κατέρρευσε γέφυρα για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο.

Η ξύλινη γέφυρα της Άρτας είχε σταματήσει να χρησιμοποιείται και μετά την κατάρρευση ο χώρος αποκλείστηκε και τοποθετήθηκαν απαγορευτικές κορδέλες.

Ο Δήμος Αρταίων με ανάρτηση στη σελίδα του έκανε γνωστό ότι το γεφύρι έπεσε λόγω φθοράς.

«Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα. Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει το epiruspost.gr, είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο γεφύρι είχε συντηρηθεί από την κατασκευή του και μέχρι πρόσφατα.

Παραλίγο… νέα υπόθεση Άρτας στην Ζάκυνθο: Ζευγάρι ξέχασε μωράκι ενός έτους στο αυτοκίνητο!

Παραλίγο… νέα υπόθεση Άρτας να έχουμε στην Ζάκυνθο καθώς ζευγάρι τουριστών από τη Δανία ξέχασε μέσα σε αυτοκίνητο μωράκι ενός έτους.

Όπως γίνεται γνωστό από την ΕΡΤ, η μητέρα του βρέφους και ο σύντροφός της νοίκιασαν ένα όχημα από την περιοχή Τσιλιβί και άφησαν το μωρό κλειδωμένο μέσα για να πάνε για ψώνια. Πέρασε περισσότερη από μισή ώρα και περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία για να βγάλει το παιδί από το όχημα.

Οι αστυνομικοί ξεκλείδωσαν το αυτοκίνητο και έβγαλαν σώο το μωρό, αλλά αποφασίστηκε η προληπτική μεταφορά του στο νοσοκομείο του νησιού για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος σύντροφός της, σημειώνεται πως δεν είναι ο πατέρας του παιδιού, συνελήφθησαν και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον εισαγγελέα.

Ζευγάρι ξέχασε μωράκι ενός έτους στο αυτοκίνητο