25 Απριλίου, 2024

Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και ζητάω συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και ζητάω συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε συνέντευξή του ζήτησε συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, στις οποίες είχε ταχθεί υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο OPEN πριν από αρκετά χρόνια τον ρώτησαν σε συνέντευξη τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή:«Έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό. Ήμασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας» λέει ο τραγουδιστής.«Εγώ έκανα ένα λάθος, όμως, σε αυτό και γι’ αυτό το λάθος θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη […] Επειδή εγώ δεν ταίριαζα σε αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτούς που πιθανόν στενοχωρήθηκαν ή ένιωσαν άβολα από αυτό που είπα» είπε ο κ. Γαϊτάνος.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι δεν ανήκει σε μια τέτοια νοοτροπία ενώ τόνισε ότι «δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».
Παράλληλα, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δε θέλει να τον συνδέσει ποτέ κανέναν «με τέτοιες δράσεις, με τέτοιους τρόπους ζωής».

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020, πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.