28 Μαρτίου, 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Έψαχνε τον βιαστή της κι αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της

Φρίκη στην Κρήτη: Έψαχνε τον βιαστή της κι αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της

Πρόκειται για δυο Βρετανούς που είχαν έρθει για διακοπές στα Μάλια

Σοκ προκαλεί μία υπόθεση που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Κρήτης, έπειτα από την καταγγελία μίας τουρίστριας από τη Μεγάλη Βρετανία ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Μάλια.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 34χρονη απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου και κατήγγειλε ότι κάποιος τη βίασε σε ερημική τοποθεσία, αλλά δεν θυμόταν ποιος ήταν, καθώς είχα μεθύσει.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν την έρευνα συγκεντρώνοντας στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Από κάμερες κλειστού κυκλώματος φάνηκε ότι η 34χρονη βρισκόταν με τον πατέρα της σε μπαρ της περιοχής εκείνο το βράδυ και όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο ο 62χρονος πατέρας την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ εκείνη τον απωθούσε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τον χαστουκίσει και να φύγει.

Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από την περιοχή δε φαίνεται να έχει ακολουθήσει στη συνέχεια άλλο άτομο τη γυναίκα, πλην του πατέρα της.

Από τις αρχές έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο 62χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού, της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη και της ενδοοικογενειακής βίας.

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Θύμα άγριας επίθεσης από τον εργοδότη του έπεσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στην πλατεία δημαρχείου στο Καστέλι της Κρήτης, ένας 23χρονος Αιγύπτιος ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε με είκοσι ράμματα στο κεφάλι και τραύματα σε όλο του το σώμα.

Ο άτυχος νέος ζήτησε απλώς τα δεδουλευμένα που αρνείτο να του καταβάλει ο 47χρονος επαγγελματίας πλακάς και όταν του είπε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία, άρχισε να τον χτυπά με αλυσίδα μοτοσικλέτας, μέχρι που τον άφησε λιπόθυμο στην άσφαλτο.

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Ο νεαρός, εργαζόταν τον τελευταίο καιρό σε οικοδομές, περνώντας πλακάκια μαζί με το συνεργείο του 47χρονου, γνωστού επαγγελματία της Κισσάμου. Την περασμένη Κυριακή ζήτησε για πολλοστή φορά τα χρήματα για τα μεροκάματα του και ο εργοδότης του του είπε πως θα του τα έδινε την Τρίτη.

“Αυτός είχε το σίδερο, την αλυσίδα αυτή, με χτύπησε δύο φορές στο χέρι και μετά ήρθα εδώ στην αστυνομία αλλά δεν πρόλαβα γιατί ερχόταν κι αυτός. Έκανα μια φορά έτσι το χέρι μου …δεν έβλεπα μπροστά μου. Μετά έλεγε ‘’πού πας, πού πας’’ και μετά πήρε το μηχανάκι και έφυγε”, αφηγείται το θύμα της επίθεσης.

Τον χτύπησε μέχρι λιποθυμίας

Έτσι ο 23χρονος τον περίμενε ως αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Πλατεία του δημαρχείου. Όταν έφτασε, για μια ακόμη φορά του απάντησε ότι δεν έχει χρήματα για να τον εξοφλήσει.

Αντιμετωπίζοντας ήδη βιοποριστικό πρόβλημα και με τον σπιτονοικοκύρη του να του έχει κάνει έξωση επειδή δεν κατάφερε να του πληρώσει το ενοίκιο, ο 23χρονος ενημέρωσε τον 47χρονο ότι θα υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Τότε ήταν που δέχτηκε τα πρώτα χτυπήματα, αρχικά στο χέρι. Λίγα λεπτά μετά, ενώ κατευθυνόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ο αλλοδαπός εργάτης δέχτηκε χειρότερη επίθεση. Ο αδίστακτος όπως αποδείχτηκε εργοδότης του, τον σταμάτησε στο δρόμο και με την ίδια αλυσίδα που κρατούσε νωρίτερα, του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι μέχρι που έπεσε στην άσφαλτο σε ημιλιπόθημη κατάσταση.

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Όπως είπε στο neakriti.gr, περιγράφοντας το σκηνικό της βίας, “αφού με χτύπησε στο χέρι με την αλυσίδα εγώ έφυγα. Την ώρα που έφτανα κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα με σταμάτησε στη γωνία και συνέχισε να με χτυπάει στο κεφάλι. Έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω, δεν έβλεπα μπροστά μου και πάλι με χτυπούσε”.

Βαριά τραυματισμένος ο νεαρός κατάφερε να περπατήσει μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου. Αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ενώ ο 47χρονος πρόλαβε να διαφύγει.

Ο εργοδότης συνελήφθη

Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και χθες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Tο μεσημέρι διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Χανίων η κράτηση του 47χρονου, προκειμένου να δικαστεί αύριο από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο.

Σοκ στην Κρήτη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενος, επειδή ζήτησε από τον εργοδότη τα δεδουλευμένα του

Καταδικάζει το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Την επίθεση σε βάρος του νεαρού Αιγύπτιου καταδίκασε με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Χανίων, καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να απευθύνονται στον συνδικαλιστικό τους φορέα για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

“Καταγγέλλουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε σε συνάδελφο εργαζόμενο, αλλοδαπό , οικογενειάρχη, νόμιμα εργαζόμενο στην χώρα μας, το βράδυ της Τρίτης. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος , μαρμαράς στο επάγγελμα, είχε κάνει εργασίες σε οικοδομή στην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου. Επανειλημμένα είχε ζητήσει τα δεδουλευμένα του και την τελευταία φορά αντί να εισπράξει τον κόπο του, εισέπραξε βαριές σωματικές βλάβες. Καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες και οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Εργατικό Κέντρο είναι στην διάθεσή τους για ότι χρειαστούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε ότι εργασιακό πρόβλημα αντιμετωπίζουν να έρχονται και να μας το καταγγέλλουν” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγές πάντως αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος από την Κίσσαμο, επιτίθεται σε αλλοδαπούς εργάτες του. Στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά δεν καταγγέλθηκαν ποτέ υπό το φόβο της απέλασης, καθώς η πλειοψηφία των εργατών που απασχολείται στην περιοχή ,δεν έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως ο νεαρός Μοχάμετ, το τελευταίο θύμα επίθεσης σε μετανάστη, παρά τη βίαιη συμπεριφορά με την οποία ήρθε αντιμέτωπος, επιθυμεί να συνεχίσει να ζει και να εργάζεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Καστέλι, αλλά με ανθρώπινους όρους και ισότιμες συνθήκες.