28 Μαρτίου, 2024

Φρίκη! Μητέρα έσφαξε το παιδί της και άφησε το πτώμα του πάνω στο ταμείο του σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Φρίκη! Μητέρα έσφαξε το παιδί της και άφησε το πτώμα του πάνω στο ταμείο του σούπερ μάρκετ

Δεν το χωράει ο νους! Σκότωσε το παιδί της και το άφησε μπροστά στους εργαζόμενους του σούπερ μάρκετΈνα αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες. Μια μητέρα σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το μόλις δυο ετών αγοράκι της και αφού μπήκε με το πτώμα του μέσα σε σούπερ μάρκετ, το άφησε πάνω στο ταμείο, μπροστά στα μάτια πελατών και εργαζομένων.

Η 44χρονη Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς με καταγωγή από την Ουγγαρία, δολοφόνησε το παιδί της με 9 μαχαιριές και αφού έστειλε φωτογραφία με το πτώμα του στον πατέρα, περπάτησε με το νεκρό αγοράκι μέχρι το σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, όπου και το άφησε μέσα στα αίματα, προκαλώντας σοκ σε όσους βρέθηκαν μάρτυρες του περιστατικού.

Το παιδί έφερε τραύματα από μαχαιριές στον λαιμό αλλά και σε όλο του το σώμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η μητέρα συνελήφθη.

Ο πατέρας με το παιδί του

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ιταλικές αρχές, η μητέρα που στο παρελθόν εργαζόταν ως πορνοστάρ βρισκόταν σε διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Καταλίν σκότωσε το ίδιο της το παιδί για να τον εκδικηθεί.