Φρίκη για την Άβα Γαλανόπουλου: Αυτός είναι ο “δολοφόνος” της!

Φρίκη για την Άβα Γαλανόπουλου: Αυτός είναι ο “δολοφόνος” της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Δεν έχουν ίχνος υπερβολής τα λόγια αυτά! Ίχνος. Γιατί σίγουρα, όσο και να προκαλέσει κάποιος την μοίρα του, κανείς δεν έχει ελαφρυντικό να του αφαιρέι ότι πιο πολύτιμο έχει. Την υγεία, την ελπίδα!

Το δράμα της Άβας Γαλανοπούλου συνεχίστηκε όσπου έφτασε σε αδιέξοδο. Η γλυκιά ηθοποιός προσπάθησε στην κρυριολεξία να …κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα πάντα, με όσα η ίδια αποφάσισε να πει! Η ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου, μίλησε εκ βαθέων στο περιοδικό «Down Town» για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, και τις στιγμές που έζησε όταν τον αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο.

«Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να μείνω χωρίς λεφτά, να νιώσω όλη αυτή την προδοσία, να κρεμαστεί η προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια, να μου φαίνεται βουνό να σηκωθώ από το κρεβάτι ακόμα και για τσιγάρα. Πέρασα από τα μαύρα σκοτάδια και σήμερα παλεύω να ξανασταθώ στα πόδια μου.

Έχω πνιγεί στα χρέη που μου έχει φορτώσει αυτός ο άνθρωπος.

Φρίκη για την Άβα Γαλανόπουλου: Αυτός είναι ο δολοφόνος της!

Είμαι τόσο συγχυσμένη, που μιλάω πια για τα λεφτά σαν να είναι χαρτοπετσέτες. Μόνο στη λέξη χρήμα παθαίνω κρίση πανικού.

Από το 2012 ακόμα, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Άκουγα μόνο δικαιολογίες απ’ αυτόν τον άνθρωπο: «Έπαθα λάστιχο, μου χάλασε η Mercedes, έσπασε η κόρη μου το πόδι της, έπαθε η μάνα μου καταρράκτη».

Ανησυχούσα για τα χρήματα μου και μου έλεγε: «Το φοβάσαι, αγαπάκι, ότι θα σ’ τα φάω εγώ; Αφού σε λατρεύω».

Μου είπε μέχρι και ότι έχει βγάλει τα χρήματα στην Ελβετία. Πες με χαζή, ανόητη, αφελή, επιπόλαιη, αλλά δεν ήξερα τίποτα από οικονομικά, όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες» είπε με ειλικρίνεια η Άβα Γαλανοπούλου.

Τα προβλήματα υγείας

Η κωμική ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου, εξομολογήθηκε και για την περιπέτεια υγείας της: «Ακόμη και τώρα δεν θα πάρω πίσω ότι τον ερωτεύτηκα με πάθος.

Δεν φανταζόμουν ποτέ πως μια ερωτευμένη γυναίκα φτάνει στο σημείο να ζήσει την κόλαση.

Αν μου έλεγες πριν από κάποια χρόνια ότι θα το περνούσα όλο αυτό, θα μου φαινόταν αδιανόητο.

ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ.

Και το λέω κυριολεκτικά. Από ένα σημείο και μετά, ο οργανισμός μου κατέρρευσε, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και παρακαλούσα να πεθάνω. Δεν είχα νευρική ανορεξία, όπως έγραφαν.

Δεν ήθελα να ζω. Σκεφτόμουν τρόπους να πεθάνω.

Φρίκη για την Άβα Γαλανόπουλου: Αυτός είναι ο δολοφόνος της!

Η απόφαση του δικαστηρίου με κράτησε στη ζωή. Ήταν η πρώτη ανάσα εδώ και δέκα χρόνια.

Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήταν τόσο οργανωμένο το έγκλημά του, ότι δεν με ερωτεύτηκε ποτέ, ότι με πλησίασε μονάχα για τα λεφτά και με πρόδωσε.

Μου πήρε πολύ καιρό να αποδεχτώ την αλήθεια και κατόπιν πέρασα από το στάδιο του πένθους που δεν ξέρω αν θα μου φύγει ποτέ.
Η μέρα που βγήκε η καταδικαστική απόφαση, λοιπόν, ήταν εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη όμορφη μέρα της ζωής μου.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ΤΗΣ

«Ήταν τρομερό σοκ όταν τον αντίκρισα μέσα στην αίθουσα.
Διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας και ένιωσα ότι θέλω να βγάλω τα σωθικά μου. Είδα στο δικαστήριο, μπροστά μου, τον δολοφόνο μου.

Και τον είδα να γελά μαζί μου, να καγχάζει και να με χαρακτηρίζει ψεύτρα. Προσεύχομαι να ξημερώσει η μέρα που θα πω: «Άβα, εφιάλτης ήταν και πέρασε». Θέλω να φύγει από μέσα μου κάθε ίχνος του, θέλω να σταθώ στα πόδια μου και να ξαναβγώ στη ζωή.

Loading

Total Views: 20 ,
.