19 Απριλίου, 2024

Φουρθιώτης: Ποια η μυστηριώδης «ξαδέρφη», Βιβή Παπουτσάκη που συγκατοικούσαν – «Τα ξέρει όλα» [φωτο]

Φουρθιώτης: Ποια η μυστηριώδης «ξαδέρφη», Βιβή Παπουτσάκη που συγκατοικούσαν – «Τα ξέρει όλα»

Ποια η μυστηριώδης «ξαδέρφη» του Μένιου Φουρθιώτη, Βιβή Παπουτσάκη;

Πέρασε κάτω από… τα ραντάρ της επικαιρότητας της «δύσκολες» μέρες όπου ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε από τα τηλεοπτικά στούντιο στα κελιά του Κορυδαλλού.

Η όμορφη συγκάτοικος στη βίλα του στον Διόνυσο. Η καλύτερη φίλη του. Η γυναίκα που –σύμφωνα με εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα- εμπιστεύεται όσο κανένα άλλο πρόσωπο στη ζωή του.

Η ίδια που μόλις ζήτησε άδεια για να μπορεί να τον επισκεφτεί στον Κορυδαλλό.

Ο λόγος για την Βιβή Παπουτσάκη. Ο Μένιος Φουρθιώτης τη συστήνει σε όλους ως την αγαπημένη του εξαδέρφη εδώ και χρόνια.

Την εμφάνισε μάλιστα το 2018 σε κοινή θέα, ως πανελίστρια στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά». Από εκείνο τον καιρό είναι που συγκατοικούσαν, ως τις τελευταίες εξελίξεις. Έχουν μάλιστα πάρα πολλές κοινές αναρτήσεις τους στα social media από τη ζωή τους στον Διόνυσο, που επιβεβαιώνουν αυτή τη συνύπαρξη.

Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις τον Αύγουστο του 2020, η Βιβή Παπουτσάκη εμφανίζεται σε βίντεο να περιγράφει μια έκρηξη στην οικεία τους, στην οποία προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές.

«Θέλω να σας πω για την έκρηξη που έγινε στην Αθήνα στο σπίτι μου, επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με παίρνετε τηλέφωνο. Είμαστε όλοι καλά, δεν έχει τραυματιστεί κανείς.

Ήτανε μόνο υλικές οι ζημιές που γίνανε, αλλά έχουμε μπει στη διαδικασία μέσω αστυνομίας και κρατικής ασφάλειας να δούμε για ποιο λόγο έγινε αυτό. Είμαστε όλοι safe, μην ανησυχείτε. Όλα καλά.», είπε χαρακτηριστικά η Βιβή Παπουτσάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patkiout.gr «όσα ξέρει η Βιβή Παπουτσάκη δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος μιας και είναι, αν όχι το μοναδικό, ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που ο εκείνος εμπιστεύεται.

Αυτό και μόνο αποτελεί εγγύηση ότι, η κατά τ’ άλλα άγνωστη κοπέλα, ξέρει πολλά για τα έργα και τις ημέρες του εξάδελφου Μένιου. Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν η πρώην μελαχρινή και νυν κοκκινομάλλα πανελίστρια και συγκάτοικός του, θα κληθεί να καταθέσει εάν και τι γνωρίζει για τον προφυλακισμένο συγγενή της».