19 Απριλίου, 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έπαθα σηψαιμικό σοκ, έφτασα κοντά στον θάνατο

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έπαθα σηψαιμικό σοκ, έφτασα κοντά στον θάνατο

«Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ» αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνεψε η ζωή του σε ένα ταξίδι στη Γαλλία.

«Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”. Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι», εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία, επισημαίνοντας πως «είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι. Παρόλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή». Ο Σεργουλόπουλος είπε επίσης «Ήμουν χορτάτος άνθρωπος. Δεν αιστάνθηκα ποτέ εξαρτημένος από την τηλεόραση. Είχα ζωλη και πριν την τηλεόραση και ευτυχώς θα έχω ζωή και μετά από αυτήν. Ασχολήθηκα με το μεγάλωμα του γιού μου».

Ο ηθοποιός ανέφερε πως έχουν φύγει από τη ζωή φίλοι του και λόγω κορονοϊού, αλλά και λόγω AIDS.

Για τον γιο του Γιώργο είπε: «Είναι υπέροχο να γίνεσαι γονιός. Θέλω να είμαι υγιής για να απολαμβάνω τη ζωή με τον γιο μου. Να τους δώσω τη χαρά να είμαστε μαζί για πολύ καιρό».