28 Μαρτίου, 2024

«Φιλήθηκα με τη Μαριαλένα στο στόμα» Απίστευτη αποκάλυψη της Άννας Μαρίας –

Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη της Άννας Μαρίας – «Φιλήθηκα με τη Μαριαλένα στο στόμα»

Το περιστατικό που δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση!

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», καθώς ανέφερε ένα φοβερό περιστατικό με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τις δύο να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Η Άμι Γιάμι δέχθηκε ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor και επεσήμανε, ότι η οικειότητα αυτή υπήρχε και με άλλους παίκτες, όπως ο Τζέιμς και η Μαριαλένα, προσθέτοντας πως σε ένα αγώνισμα και σε κερδισμένο πόντο, υπήρξε ασυναίσθητα αυτή η αντίδραση.

Survivor 4: Το περιστατικό Άννας Μαρίας και Μαριαλένας που δεν έδειξαν οι κάμερες

«Είμαι δοτική και εκδηλωτική με τους ανθρώπους, που είναι κοντά μου. Δεν ήταν μόνο ο Νίκος, με τον οποίο είχα τέτοια σχέση, αλλά και με τους Τζέιμς και Μαριαλένα, όταν η Μαριαλένα ήταν ακόμη στην παρέα μας.

Είχα, μάλιστα, φτάσει σε σημείο να φιλήσω στο στόμα τη Μαριαλένα ασυναίσθητα, όταν πήραμε έναν πόντο σε αγώνισμα. Ευτυχώς που δεν το έπαιξαν, γιατί θα έλεγαν ότι έχω σχέση και μαζί της».

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε follow τον πατέρα του Νίκου Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει αποχωρήσει από το Survivor, αλλά συνεχίζει τη διαρκή στήριξη σε Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, προχωρώντας σε ακόμη μια κίνηση.

Survivor 4: Το follow της Άννας Μαρίας στον πατέρα του Νίκου

Σύμφωνα με την Soula Glamorous, άλλωστε, η Άμι Γιάμι φαίνεται πως τα πάει καλά και με την οικογένεια του Νίκου οι οποίοι μένουν στην Κορινθία. Όπως, της αποκάλυψαν, η Άννα Μαρία Βέλλη ακολούθησε τον πατέρα του στο Instagram.

Οπότε δεν είναι και απίθανο αν έχουν έρθει σε επαφή για να μάθουν οι γονείς του αν είναι καλά μέσα στο Survivor 4.

Άννα Μαρία Βέλλη follow στον πατέρα του Μπάρτζη