19 Απριλίου, 2024

Φάρμα: «Δεν έδειξες ευγνωμοσύνη» – Το ξέσπασμα του Τζώρτζογλου κατά της Μιχαλοπούλου

Φάρμα: «Δεν έδειξες ευγνωμοσύνη» – Το ξέσπασμα του Τζώρτζογλου κατά της Μιχαλοπούλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου πάλεψαν για την αρχηγία αυτής της εβδομάδας στη «Φάρμα»

Την όγδοη εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες – αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα «παρών» και έτοιμος για δράση, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Η Ειρήνη Κολιδά, με την οικειοθελή αποχώρησή της, υπέδειξε τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου, ενώ έπειτα από ψηφοφορία στο αγρόκτημα, ο δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Δάμων και ο Φιντίας του παιχνιδιού, όπως τους αποκάλεσε ο παρουσιαστής, ρίχτηκαν στον αγώνα, αλλά στο τέλος ο Ιατρόπουλος ήταν αυτός που επικράτησε.

Παράλληλα, η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε για ακόμα μια φορά τον Στράτο Τζόρτζογλου ως τον δημοφιλέστερο παίκτη, ενώ ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ως αρχηγός της εβδομάδας, επέλεξε τον Κώστα Γκρέκα και το «παιδί» του, τη Μαρία Μιχαλοπούλου για υπηρέτες. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, αν η Κάτια δεν νικούσε την ασυλία του quiz, εκείνη θα ήταν η επιλογή του από τις γυναίκες.

https://streamable.com/nnzkym

Νέο ξέσπασμα Τζώρτζογλου

Μία παρατήρηση του Στράτου Τζώρτζογλου στη Μαρία Μιχαλοπούλου, ήταν η αφορμή ν’ ανεβάσει τους τόνους το νεαρό μοντέλο και τον ηθοποιό να ουρλιάζει με όσα του έλεγε: «Το κατάλαβες ότι νωρίτερα στο τραπέζι δεν έδειξες την ευγνωμοσύνη σου, που προσπάθησα να σε προστατεύσω για να μην εκτεθείς; Στο είπα για καλό και σηκώνεις και την φωνή. Μπράβο σου γιατί είσαι αυθόρμητη, αν όμως είχες καταλάβει… Δεν πήρες το μάθημα για να καταλάβεις ποιος είναι ωφέλιμος για εσένα… Το έχεις το ταλέντο να είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος».