Ηχηρή απάντηση στα fake news εις βάρος της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενίας Μανωλίδου, που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Έλενα Ακρίτα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Στο συγκεκριμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα φαίνεται η κ. Μανωλίδου να σχολιάζει: «Ακολούθησα τον οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό που έφτιαξε ο Άδωνις και περάσαμε σαν οικογένεια 7 μέρες με 38,40 ευρώ, μαζί και το σούπερ μάρκετ. Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε!»

Το δημοσίευμα, προφανώς, είναι ψευδές αλλά η κυρία Ακρίτα, μη αντιλαμβανόμενη ότι αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις, έσπευσε να σχολιάσει: «Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μία Ελλάδα που οικονομικά έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον».

Η απάντηση του υπουργού ήταν άμεση και ηχηρή απέναντι στα fake news της Έλενας Ακρίτα: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας; Fake news».

Δείτε την ανάρτηση – απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

 2,764 total views,  2 views today

.