19 Απριλίου, 2024

Φαίη Σκορδά: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Γλυφάδα μαζί με τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Γλυφάδα μαζί με τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να βρίσκεται πολλές ώρες στον ΑΝΤ1 για λόγους της εκπομπής Πρωινό που συνεχίζει να κάνει επιτυχίες μετά από πολλά χρόνια προβολής της στο σταθμό του Αμαρουσίου, ωστόσο όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις απολαμβάνει το χρόνο της με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Βέβαια, στην προσωπική της ζωή, δεν χρησιμοποιεί make up, αλλά δεν κάνει ούτε φαντασμαγορικά looks στα μαλλιά της.

Δίνει το 100% του εαυτού της στον Γιάννη και τον Δημήτρη, τα παιδιά της που απέκτησε από το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα. Πρόσφατα λοιπόν, η Φαίη Σκορδά έκανε… μετακίνηση 6 με τους γιους της, παίρνοντας μαζί και τα πατίνια τους.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στην Γλυφάδα να περπατούν, με την παρουσιάστρια να μην την νοιάζουν οι φωτογράφοι, παρόλο που ήταν ατημέλητη. Η ίδια είναι κούκλα όπως και να είναι και το γνωρίζει!

Οι άβαφες φωτογραφίες της Σκορδά με τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά παιδιά
Φαίη Σκορδά άβαφη

“Κάγκελο” η Σκορδά με την ατάκα για το χωρισμό της από τον Λιάγκα

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα άφησε «κάγκελο» την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με την ατάκα του.

Ο σχεδιαστής μόδας αποχώρησε πριν μερικές μέρες οικειοθελώς από την Φάρμα και έτσι σήμερα το πρωί εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Θα μας πεις γιατί έφυγες; Χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον ΑΝΤ1. Θες να τα χώσεις στον ΑΝΤ1; Χώστα!».

Με τον Ερωτόκριτο να απαντά: «Μου αρέσει αυτό και θέλω να σας αλλάξω και τη λέξη του Πρωινού. Πρέπει να γίνει Πρώην-αδικο. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί. Πρωην-άδικο. Σε όλες τις εκφάνσεις».

Φυσικά, οι παρουσιαστές κοκκάλωσαν στην δήλωση αυτή, με την Φαίη να απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς» και τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Αυτό δεν αλλάζει».