Προτείνονται οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής

Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου ανοίγουν τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ και στα 12 περιφερειακά κέντρα της για το καταναλωτικό κοινό, εάν δεν είναι δυνατό να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους με τους άλλους τρόπους που διαθέτει η Εταιρεία.

Η ΕΥΔΑΠ, σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, όπως ενδεικτικά η τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς, η χρήση γαντιών και μασκών από το προσωπικό όπου απαιτείται κατά την εξυπηρέτηση, η ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων και η τήρηση του κατά περίπτωση μέγιστου αριθμού πελατών ανά χώρο εξυπηρέτησης.

Κατά την προσέλευση στο περιφερειακό κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε εισερχόμενου.

Η ΕΥΔΑΠ συστήνει να προτιμούν τους παρακάτω τρόπους εξυπηρέτησης:

Για την πληρωμή λογαριασμού, μέσω:

  • Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
  • Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών.

Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων:

  • Στο 1022@eydap.gr
  • Στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.ά.
  • Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.

 372 total views,  2 views today