29 Μαρτίου, 2024

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!!! Εργάτριες του σeξ μιλούν για τον πιο πλούσιο πελάτη τους

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!!! Εργάτριες του σeξ μιλούν για τον πιο πλούσιο πελάτη τους

Υπάρχει πιο κλασική σκηνή ταινίας από εκείνη στο Pretty Woman όπου η Julia Roberts πηγαίνει για ψώνια που πληρώνει ο πελάτης της και τη «λέει» στις φαντασμένες πωλήτριες που πριν την είχαν σνομπάρει. Είναι μια φαντασίωση πολλών: Η ιδέα να ξοδεύουν τα χρήματα κάποιου άλλου.

Η πραγματικότητα της σεξεργασίας δεν είναι πάντα τόσο λαμπερή. Παρά την πρόοδο της κοινωνίας τις τρεις δεκαετίες που έχουν περάσει από την κυκλοφορία της ταινίας, είμαστε ακόμα εντυπωσιακά πίσω στην κατανόηση πολλών εργασιών που εμπίπτουν στη σεξεργασία, πόσες περιλαμβάνουν σεξ (όχι πολλές), πόσες ικανότητες χρειάζονται για να πετύχεις (πολλές) και πόσο συχνά εμφανίζεται ένας φραγκάτος σαν τον χαρακτήρα του Richard Gere (όχι και πολύ συχνά).

Αλλά το «όχι και πολύ συχνά» δεν σημαίνει «ποτέ». Όλες οι σεξεργάτριες με τις οποίες έχω μιλήσει, ξέρουν κάποια με έναν πελάτη που της έδωσε ένα εκατομμύριο για μία μόνο συναλλαγή ή την πήγε σε πληρωμένο ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Για να μάθω περισσότερα γι’ αυτό το σπάνιο είδος, μίλησα με κάποιες επιτυχημένες σεξεργάτριες.

4

CATJIRA
ADULT ENTERTAINER, ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ PLAYBOY, CAMGIRL ΚΑΙ COSPLAYER ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ (@catjiraTV).

Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει ξοδέψει ένας πελάτης για σένα;
Δύσκολη ερώτηση, αλλά νομίζω πως ήταν ένας τύπος στην αρχή, όταν είχα πρωτοξεκινήσει. Είχα βγάλει αρκετά ώστε να μετακομίσω σε δικό μου σπίτι και έκανα camming σε έναν άδειο χώρο. Το πρόσεξε καθώς μιλούσαμε συχνά και αποφάσισε να μου επιπλώσει το σπίτι. Μου έστειλε κυριολεκτικά ό,τι χρειαζόμουν. Όλα τα έπιπλά μου, την τουαλέτα μου, τα υφάσματα. Αγόρασε τα πάντα. Πρέπει να ξόδεψε πάνω από 10.000 δολάρια (σχεδόν 8.500 ευρώ). Ακόμα έχω μερικά, σε άλλο σπίτι πια.

Πολύ ευγενικό και βολικό. Τον συνάντησες ποτέ;
Όχι. Ήταν πολύ γενναιόδωρο.

Τι άλλα ακριβά δώρα έχεις πάρει;
Θυμάμαι όταν χάλασε το laptop μου, κάποιος μου έστειλε ένα voucher για να πάω να πάρω ένα καινούργιο Macbook, ώστε να συνεχίσω να δουλεύω. Αυτό συνέβη δύο φορές. Επίσης, μου έχουν πάρει σκουλαρίκια Yves Saint Laurent και πολλά εσώρουχα Agent Provocateur και Honey Birdette, που είναι πανάκριβα αλλά πολύ χρήσιμα για τη δουλειά.

Κι εκείνοι που πληρώνουν πολλά για το περιεχόμενό σου;
Κάποτε είχα βάλει μια επιλογή στο site μου να μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα βιντεάκι κατά παραγγελία, με την απόλυτη φαντασίωση cosplaying και τιμή 5.000 ευρώ. Δεν περίμενα να το αγοράσει κανείς. Αλλά μια μέρα κάποιος το αγόρασε. Μου αρέσει πολύ να κάνω βίντεο, έτσι έβαλα τα δυνατά μου για να είναι μια παραγωγή γεμάτη λεπτομέρειες και εξτραδάκια. Ήταν φανταστικά.

3

GODDESS JASMINE MENDEZ
FINDOMME, ΝΕΑ ΑΓΓΛΙΑ (@laughinglatina).

Τα χρόνια που δουλεύεις ως findomme, πόσα χρήματα υπολογίζεις ότι έχεις κερδίσει;
Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα εκατομμύρια. Έχω αγοράσει τρία σπίτια μέσω του financial domination. Κατά μέσο όρο βγάζω 2.000-5.000 δολάρια (1.700-4.200 ευρώ) τη μέρα, άρα το λες ότι τα πάω πολύ καλά.

Εντυπωσιακό. Πες μας για τους πιο καλοπληρωτές πελάτες σου;
Η μεγαλύτερη συναλλαγή μου ήταν με έναν στρατιωτικό που πούλησε το σπίτι του και μου μετέφερε πάνω από 40.000 ευρώ με τη μία. Επίσης έχω έναν sub που έρχεται από το Τόκιο μερικές φορές και μια φορά μου έδωσε 17.000 ευρώ όταν τον πήγα βόλτα στην Times Square δεμένο με λουρί. Επίσης, ένας γιατρός με πληρώνει σχεδόν 35.000 ευρώ τον χρόνο. Μια μέρα ψώνιζα σε ένα εμπορικό κέντρο και ένας τύπος με ρώτησε αν μπορούσε να πληρώσει ό,τι είχα αγοράσει. Περάσαμε όλη τη μέρα μαζί και μου αγόρασε ένα σωρό ακριβά πράγματα, ανάμεσά τους ένα κολιέ 8.500 ευρώ.

Πόσο δύσκολη δουλειά είναι;
Δεν είναι εύκολη. Αλλά είμαι lifestyle domme (κάποια που ζει ως domme 24/7) κι έτσι είναι πιο δύσκολο να διαχωρίσω τη δουλειά από τη ζωή.

Σε έχουν πάει κανένα φοβερό ταξίδι;
Κάποτε ένας sub μού έδωσε τα στοιχεία της κάρτας του και είπε να κλείσω διακοπές για μένα και τον φίλο μου στις Βερμούδες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Όσο ήμασταν εκεί, ήθελε διακοπές όπου θα φιλιόμαστε και θα κάναμε σεξ και έστελνε διαρκώς εκπλήξεις στο δωμάτιο, όπως σαμπάνια και φράουλες. Συνολικά του κόστισε περίπου 22.000 ευρώ – αλλά όλοι μας περάσαμε τέλεια.

NAOMI COLLINS
ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ENNVY, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΛΟΝΔΙΝΟ (@ennvyUK).

Πες μας για τον λεφτά σου.
Ήταν σε πολύ υψηλή θέση στη βιομηχανία αεροπλοΐας. Ξεκίνησε ως απλός πελάτης, πλήρωνε 200 λίρες (περίπου 220 ευρώ) για κάθε συνάντηση αλλά σύντομα άρχισα να τον βλέπω αρκετές φορές την εβδομάδα. Ένα βράδυ μου ζήτησε να πάμε για φαγητό, σε ένα κυριλέ εστιατόριο. Αρχίσαμε να μιλάμε και με ρώτησε αν είχα οικονομική σταθερότητα. Τότε άλλαξαν τα πράγματα.

Τι έγινε;
Του είπα ότι το αυτοκίνητό μου ήθελε φτιάξιμο την επόμενη εβδομάδα και θα κόστιζε πάνω από 2.000 ευρώ. Κι έτσι όπως καθόταν απέναντί μου, έστειλε τα χρήματα. Από τότε έκλεινε μεγάλες συνεδρίες και πλήρωνε παραπάνω – διπλάσια από τα κανονικά, και παραπάνω. Αυτό συνεχίστηκε για οκτώ-εννιά μηνες.

Σε πήγε κανένα ωραίο ταξιδάκι;
Α ναι, πλήρωσε για να πάω με μια φίλη στη Μαδρίτη, στο Άμστερνταμ και τη Βενετία – όλα τα έξοδα πληρωμένα σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Επίσης πήγαμε μαζί κάποια ταξίδια δέκα ημερών, μια φορά στο Ντουμπάι και μια φορά στη Δομiνικανή Δημοκρατία. Είχε δουλειά αλλά δεν παραπονιόμουν, καθώς ένιωθα βασίλισσα με τις θεραπείες σπα που έκανα.

Κρατήσατε επαφή;
Ναι. Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια και ξεκόψαμε, αλλά είμαστε ακόμα φίλοι.

2

PENNY BARBER
ADULT FILM AUTEUR, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ (@pamperedpenny).

Δουλεύεις στον χώρο σχεδόν 20 χρόνια. Ποιος ήταν ο πιο καλοπληρωτής πελάτης;
Υπήρξαν αρκετοί, αλλά ξεχωρίζει ένας που γνώρισα μέσω camming όταν χώρισα τον πατέρα των παιδιών μου. Αυτός ο κύριος ήταν πολύ γενναιόδωρος και στήριξε οικονομικά εμένα και τα παιδιά μου, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μου αγόραζε ό,τι χρειαζόμουν και συχνά, στην πολυτελή του εκδοχή. Είδη κουζίνας, έπιπλα και συσκευές ήταν κάποια από τα πιο καλοδεχούμενα δώρα του. Μέχρι και παιχνίδια αγόραζε για τα παιδιά μου. Κάποτε ήθελε τόσο πολύ να δω μια σειρά που του άρεσε και μου έστειλε καινούργια τηλεόραση και DVD player, μαζί με το DVD. Με πήγε στο Λας Βέγκας για ψώνια και κάποτε μου αγόρασε ένα κολιέ με ρουμπίνια.

Είχε πολλές απαιτήσεις;
Όχι όπως τις εννοείς. Τον συνάντησα μόνο μια φορά. Στον χώρο λένε ότι όσοι ξοδεύουν τα περισσότερα περιμένουν τα λιγότερα και όσοι ξοδεύουν τα λιγότερα έχουν τις πιο γελοίες και εξωφρενικές απαιτήσεις, που φυσικά απλώς αγνοώ.

Ποια είναι η αναλογία φραγκάτων και μη;
Για κάθε πλούσιο που θα πετύχεις, υπάρχουν εκατοντάδες μικρά «ψάρια». Το θέμα είναι να παρουσιάζεσαι με τρόπο που θα τραβήξει έναν πλούσιο.

1

MEGGERZ
FINDOMME, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (@meggerz ).

Ποιο είναι το πιο ακριβό πράγμα που σου έχει αγοράσει ένας sub;
Μάλλον το αμάξι μου, μια BMW M3. Πήγα στην αντιπροσωπεία, διάλεξα αυτοκίνητο και εκείνος έδωσε 10.000 προκαταβολή, ενώ έκανε κι όλες τις επόμενες πληρωμές.

Είχες άλλους φραγκάτους πελάτες;
Α, ναι. Έναν μήνα έβγαλα 45.000 ευρώ από το Iwantclips.com και κυρίως προήλθαν από έναν τύπο. Μιας και έβγαλα τα περισσότερα εκείνο τον μήνα, το website παρουσίασε την επιταγή στα AVN Awards στο Λας Βέγκας, αργότερα την ίδια χρονιά.

Πόσα θα έλεγες ότι έχεις κερδίσει συνολικά;
Σίγουρα πάνω από ένα εκατομμύριο. Επίσης μου έχουν χρηματοδοτήσει διακοπές – ένας με έστειλε με τον φίλο μου στη Γερμανία, την Τουρκία και την Αίγυπτο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Επίσης πλήρωσε να πάω με μια άλλη domme διάφορα ταξίδια. Η μόνη διαφορά όταν πήγα με τον φίλο μου ήταν ότι είπε, «Αν είχες πάει με κορίτσι, θα σε είχα βάλει business class».