29 Μαρτίου, 2024

Εξέλιξη σοκ! Ποια αποφυλάκιση; Τραγική εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές!

Ποια αποφυλάκιση; Τραγική εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές!

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει εδώ και δέκα ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο Έλληνας ηθοποιός προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μετά τη μυστική απολογία του στον εισαγγελέα.

Μετά το χρονικό διάστημα που έμεινε σε απομόνωση λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήγε σε θάλαμο. Εκεί είναι συγκάτοικος με τον Δημήτρη Λιγνάδη όπου βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης από τον Φεβρουάριο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν σοκαρισμένος από την απόφαση για προφυλάκιση, παρά τα σενάρια αποφυλάκισης!

Τραγική εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές!

Μάλιστα εμφανιζόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο ηθοποιός έχει δώσει εντολή εδώ και λίγα 24ωρα στους νομικούς παραστάτες του να καταθέσουν αίτημα για την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει αμφίβολο. Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ηθοποιός να καταφέρει να αποφυλακιστεί όπως ζητάει. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι βαρύτατα.

Θυμίζουμε ότι αίτημα για αποφυλάκιση είχε καταθέσει και ο Αλέξης Κούγιας για τον Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιπίδης έχει στο πλευρό του τη σύζυγο και τον γιο του.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες η Ελπίδα Νίνου τον επισκέφθηκε στη φυλακή. Η συνάντηση του ζευγαριού κράτησε λίγα λεπτά.